Fender akustiske forsterkere

Gear4Music.com

Fender akustiske forsterkere er utviklet av kanskje det mest kjente navnet i gitarforsterker-verden. Brukes i nesten alle tenkelige sjangre, Fender Acoustasonic-serien er foretrukket av gitarister overalt - på Gear4music vi tilbyr hele spekteret av Fender akustiske forsterkere til lave priser. View All Information

Fender akustisk gitarforsterkere

Første 10 produkt visning

Om Fender akustisk forsterkere

Ved hjelp av sine utstrakte kunnkabinetter om electric gitar amp teknologi, introdusert Fender på Acoustasonic rekke akustisk gitar forsterkere i 2003. Utformet for å levere glitrende tone og reprodusere naturlig nyansene av akustisk gitar, Acoustasonic området oppnådd høy ros innen acoustic forsterker arenaen.

Med funksjoner for å forbedre streng dynamikk og XLR inng mikrofon, er Acoustasonic-serien skreddersydd mot akustisk utøver.

Fender gitarforsterkernyheter

Fender's Tune App nå tilgjengelig for Android-enheter

Lanseringen intuitivt app i fjor, er det nå gjort tilgjengelig for dem som ikke har en iOS-enhet, gjør attentive tuning universell... Mer »

SJC og Tre kule presentere Mike Dirnt Custom Kit For jul

I en samarbeidsrettet design innsats, SJC Custom Drums og Green Day trommeslager Tre kule har utviklet en Custom trommesett tilsvarer band kompis Mike Dirnt signatur bass... Mer »

Fender slipper en ny utvalg av i-øret-skjermer

En ny serie med profesjonell i-øret-skjermer med en premium lydkvalitet, ideelt for opptredener, innspilling og lytte.... Mer »