Fender akustiske forsterkere

Gear4Music.com

Fender akustiske forsterkere er utviklet av kanskje det mest kjente navnet i gitarforsterker-verden. Fender Acoustasonic-serien er foretrukket av gitarister overalt, og brukes i nesten alle tenkelige sjangre. Hos Gear4music tilbyr vi hele spekteret av Fender akustiske forsterkere til lave priser. View All Information

Fender akustisk gitarforsterkere

Første 8 produkt visning

Om Fender akustisk forsterkere

Ved hjelp av sine utstrakte kunnskaper om electric gitar amp teknologi, introdusert Fender på Acoustasonic rekke akustisk gitar forsterkere i 2003. Utformet for å levere glitrende tone og reprodusere naturlig nyansene av akustisk gitar, Acoustasonic området oppnådd høy ros innen acoustic forsterker arenaen.

Med funksjoner for å forbedre streng dynamikk og XLR inng mikrofon, er Acoustasonic-serien skreddersydd mot akustisk utøver.

Fender gitarforsterkernyheter

Fender annonsere sin første forskrifter på Rosewood

Etter CITES avtalen i fjor, Fender har annonsert at deres Elite gitar og bassregister vil være underlagt strenge reguleringer og substitusjon av skogen.... Mer »

Nye Fender Mustang første noensinne WiFi-kompatibel forsterker

Bruk wireless teknologien å hjelpe spilleren oppnå sømløs spiller, den nye Mustang serien er det første trinnet i en modig ny verden av forsterkere.... Mer »

Fender's Tune App nå tilgjengelig for Android-enheter

Lanseringen intuitivt app i fjor, er det nå gjort tilgjengelig for dem som ikke har en iOS-enhet, gjør attentive tuning universell... Mer »