Fender akustiske forsterkere

Gear4Music.com

Fender akustiske forsterkere er utviklet av kanskje det mest kjente navnet i gitarforsterker-verden. Fender Acoustasonic-serien er foretrukket av gitarister overalt, og brukes i nesten alle tenkelige sjangre. Hos Gear4music tilbyr vi hele spekteret av Fender akustiske forsterkere til lave priser. View All Information

Fender akustisk gitarforsterkere

Første 11 produkt visning

Om Fender akustisk forsterkere

Ved hjelp av sine utstrakte kunnskaper om electric gitar amp teknologi, introdusert Fender på Acoustasonic rekke akustisk gitar forsterkere i 2003. Utformet for å levere glitrende tone og reprodusere naturlig nyansene av akustisk gitar, Acoustasonic området oppnådd høy ros innen acoustic forsterker arenaen.

Med funksjoner for å forbedre streng dynamikk og XLR inng mikrofon, er Acoustasonic-serien skreddersydd mot akustisk utøver.

Fender gitarforsterkernyheter

Fender annonsere sin første forskrifter på Rosewood

Etter CITES avtalen i fjor, Fender har annonsert at deres Elite gitar og bassregister vil være underlagt strenge reguleringer og substitusjon av skogen.... Mer »

Nye Fender Mustang første noensinne WiFi-kompatibel forsterker

Bruk wireless teknologien å hjelpe spilleren oppnå sømløs spiller, den nye Mustang serien er det første trinnet i en modig ny verden av forsterkere.... Mer »

Fender's Tune App nå tilgjengelig for Android-enheter

Lanseringen intuitivt app i fjor, er det nå gjort tilgjengelig for dem som ikke har en iOS-enhet, gjør attentive tuning universell... Mer »