Bager og kofferter for akustisk gitar

Bager og kofferter for akustisk gitar kommer i en rekke former og størrelser for alle typer akustisk gitar - fra dreadnought, resonator og auditorium-modeller til folkemusikkinstrumenter som ukuleler, banjo og mandolinkasser.

View All Information

Mest populære akustisk gitar bager og kofferter

Første 23 produkt visning

Om akustisk gitar bager og kofferter

Gitar bagger og vanskelige kofferte er en viktig for gitarister på farten, og for de som ønsker å beskytte sine instrumenter. På Gear4music.com lager vi en lang rekke akustisk gitar bagger og gitar vanskelige kofferte for å imøtekomme alle stilarter av akustisk gitar.

Med en rekke polstret bagger, skum kasser, vanskelige kofferte og selv spesielt formet gitar kasser er vi sikker på å gi deg beskyttelse gitaren trenger. Strømpe noen av de beste merkene i bransjen, som SKB, Gator og Kinsman å nevne noen, kan du være trygg på at vi har noe som passer for deg.

Akustisk gitar-nyheter

MUSIKMESSE 2017: Martin Sommertid og DSTG og 0-18 gitarer

Skrevet som 'rimeligere' alternativene fra Martin på årets Musikmesse, disse nye modellene viser en sofistikert estetiske og ikoniske tone.... Mer »

Tanglewood's Sundance ytelse Pro serien på Gear4music

Melding tradisjon med moderne produksjonsteknikker, Tanglewood's Sundance ytelse Pro serien tilbyr spilleren unik tone med en særpreget personlighet.... Mer »

Yamaha lanserer en konkurranse for å vinne en signert gitar av Ricky Gervais

Yamaha lanserer konkurransen samtidig som utgivelsen av Ricky Gervais' nye film, David Brent- Life on the Road... Mer »