Bager og kofferter for akustisk gitar

Bager og kofferter for akustisk gitar kommer i en rekke former og størrelser for alle typer akustisk gitar - fra dreadnought, resonator og auditorium-modeller til folkemusikkinstrumenter som ukuleler, banjo og mandolinkasser.

View All Information

Mest populære akustisk gitar bager og kofferter

Første 23 produkt visning

Om akustisk gitar bager og kofferter

Gitar bagger og vanskelige kofferte er en viktig for gitarister på farten, og for de som ønsker å beskytte sine instrumenter. Hos Gear4music.com lager vi en lang rekke akustisk gitar bagger og gitar vanskelige kofferte for å imøtekomme alle stilarter av akustisk gitar.

Med en rekke polstret bagger, skum kasser, vanskelige kofferte og selv spesielt formet gitar kasser er vi sikker på å gi deg beskyttelse gitaren trenger. Strømpe noen av de beste merkene i bransjen, som SKB, Gator og Kinsman å nevne noen, kan du være trygg på at vi har noe som passer for deg.

Akustisk gitar-nyheter

Ed Sheeran signatur ' del ' gitar tilgjengelig for pre-ordre

Gjennom et samarbeid med Martin, Sheerans nyeste signaturmodell har kunstverk fra sitt nyeste album "÷" og har blitt bygget til hans egne spesifikasjoner.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: Martin Sommertid og DSTG og 0-18 gitarer

Skrevet som 'rimeligere' alternativene fra Martin på årets Musikmesse, disse nye modellene viser en sofistikert estetiske og ikoniske tone.... Mer »

Tanglewood's Sundance ytelse Pro serien hos Gear4music

Melding tradisjon med moderne produksjonsteknikker, Tanglewood's Sundance ytelse Pro serien tilbyr spilleren unik tone med en særpreget personlighet.... Mer »