Fender akustiske gitarer

Gear4Music.com

Fender akustiske gitarer er enormt beundret som noen av de vakreste, spillbare og allsidige gitarer som finnes. Fender produserer et stort spekter akustiske gitarer, inkludert dreadnought, cutaway og klassiske stiler, som passer alle spillestiler og ferdighetsnivåer. View All Information

Fender og Squier akustiske gitarer

Første 35 produkt visning

Fender elektroakustiske gitarer

Første 58 produkt visning

Om Fender akustiske gitarer

De spiller en stor rolle i Americana og Country musikk, Fender akustiske instrumenter brukes av mange artister – inkludert slike som Buddy Miller. Hans Signature-modell er et testament til Fender akustiske gitarer og viser hvorfor de ikke bør komme i skyggen av deres elektriske gitarer.

På Gear4music.com.com, leverer vi en lang rekke Fender akustikk. Fra Signature-modeller til nybegynner pakker og alt i mellom – noe som befester Gear4music.com.com som en musikers online musikkbutikk.

Fender gitar nyheter

Fender's Tune App nå tilgjengelig for Android-enheter

Lanseringen intuitivt app i fjor, er det nå gjort tilgjengelig for dem som ikke har en iOS-enhet, gjør attentive tuning universell... Mer »

SJC og Tre kule presentere Mike Dirnt Custom Kit For jul

I en samarbeidsrettet design innsats, SJC Custom Drums og Green Day trommeslager Tre kule har utviklet en Custom trommesett tilsvarer band kompis Mike Dirnt signatur bass... Mer »

Fender slipper en ny utvalg av i-øret-skjermer

En ny serie med profesjonell i-øret-skjermer med en premium lydkvalitet, ideelt for opptredener, innspilling og lytte.... Mer »