Fender Akustiske Gitarer

Gear4Music.com

Fender akustiske gitarer er enormt beundret som noen av de vakreste, spillbare og allsidige gitarer som finnes. Fender produserer et stort spekter akustiske gitarer, inkludert dreadnought, cutaway og klassiske stiler, som passer alle spillestiler og ferdighetsnivåer. View All Information

Fender og Squier akustiske gitarer

Første 31 produkt visning

Fender elektroakustiske gitarer

Første 49 produkt visning

Om Fender akustiske gitarer

De spiller en stor rolle i Americana og Country musikk, Fender akustiske instrumenter brukes av mange artister – inkludert slike som Buddy Miller. Hans Signature-modell er et testament til Fender akustiske gitarer og viser hvorfor de ikke bør komme i skyggen av deres elektriske gitarer.

Hos Gear4music.com.com, leverer vi en lang rekke Fender akustikk. Fra Signature-modeller til nybegynner pakker og alt i mellom – noe som befester Gear4music.com.com som en musikers online musikkbutikk.

Fender gitar nyheter

Fender annonsere sin første forskrifter på Rosewood

Etter CITES avtalen i fjor, Fender har annonsert at deres Elite gitar og bassregister vil være underlagt strenge reguleringer og substitusjon av skogen.... Mer »

Nye Fender Mustang første noensinne WiFi-kompatibel forsterker

Bruk wireless teknologien å hjelpe spilleren oppnå sømløs spiller, den nye Mustang serien er det første trinnet i en modig ny verden av forsterkere.... Mer »

Fender's Tune App nå tilgjengelig for Android-enheter

Lanseringen intuitivt app i fjor, er det nå gjort tilgjengelig for dem som ikke har en iOS-enhet, gjør attentive tuning universell... Mer »