Akustiske gitarer fra Gear4music

Gear4Music.com

Gear4music akustiske gitarer har vært en av våre mest populære produkter siden vi først begynte å produsere egne rimelige akustiske gitarer i 2003. Gear4music akustiske gitarer har vært populære av akustiske gitarister, spesialister og anmeldere, og vi er alltid på utkikk etter måter å utvide og forbedre vårt utvalg av akustiske gitarer for å tilfredsstille hver musikers behov. View All Information

Populære Gear4music akustiske gitarer

Første 13 produkt visning

Lær mer om akustiske gitarer

De tre hovedtypene av akustiske gitarer er dreadnoughts, cutaways og rund rygg. DREADNOUGHT gitarer, har en klokke-lignende kropp, og ble utviklet av den kjente fabrikant CF Martin & Company og har blitt vurdert som standard formen av akustiske gitarer. Cutaway gitarer har en innsving i kroppen ved siden av bunnen av halsen for å gjøre det enklere for gitaristene å spille på den nedre delen av fingerbrettet. Rund rygg akustiske gitarer er avrundet i motsetning til flat rygg, som ansees for å kreere en klarere og lysere akustisk gitar lyd.

Andre ting du bør vurdere når du kjøper akustiske gitarer

De som ønsker å kjøpe akustiske gitarer og begynne å spille straks kan være interessert i enkelt Cutaway Elektroakustiske gitarer tilbehørs Paker, som leveres med et ekstra sett med strenger og gig bag for 745.95. Andre populære tilbehør inkluderer gitar voks, plekter og tunere, mens de med elektroakustisk gitar sannsynligvis vil finne at en øving akustisk gitar amp er nyttig. Fulel forsterkere vil sannsynligvis være nødvendig for de som ønsker å spille live.

Akustisk gitar-nyheter

Ed Sheeran signatur ' del ' gitar tilgjengelig for pre-ordre

Gjennom et samarbeid med Martin, Sheerans nyeste signaturmodell har kunstverk fra sitt nyeste album "÷" og har blitt bygget til hans egne spesifikasjoner.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: Martin Sommertid og DSTG og 0-18 gitarer

Skrevet som 'rimeligere' alternativene fra Martin på årets Musikmesse, disse nye modellene viser en sofistikert estetiske og ikoniske tone.... Mer »

Tanglewood's Sundance ytelse Pro serien hos Gear4music

Melding tradisjon med moderne produksjonsteknikker, Tanglewood's Sundance ytelse Pro serien tilbyr spilleren unik tone med en særpreget personlighet.... Mer »