Gear4music akustiske gitarer

Gear4Music.com

Akustiske gitarer har vært et av Gear4musics mest populære produkter siden 2003, da selkabinettet først begynte å produsere sin egen suveren kvalitet, fortsatt fantastisk prisgunstide akustiske gitarer. Gear4musics akustikk har vært svært anerkjent av akustiske gitarister, spesialister og anmeldere, og vi er alltid på utkikk etter måter å utvide og forbedre vårt utvalg av akustiske gitarer for å imøtekomme alle musikeres behov. View All Information

Populære Gear4music akustiske gitarer

Første 6 produkter viser

Lær mer om akustiske gitarer

De tre hovedtypene av akustiske gitarer er dreadnoughts, cutaways og rund rygg. DREADNOUGHT gitarer, har en klokke-lignende kropp, og ble utviklet av den kjente fabrikant CF Martin & Company og har blitt vurdert som standard formen av akustiske gitarer. Cutaway gitarer har en innsving i kroppen ved siden av bunnen av halsen for å gjøre det enklere for gitaristene å spille på den nedre delen av fingerbrettet. Rund rygg akustiske gitarer er avrundet i motsetning til flat rygg, som ansees for å kreere en klarere og lysere akustisk gitar lyd.

Andre ting du bør vurdere når du kjøper akustiske gitarer

De som ønsker å kjøpe akustiske gitarer og begynne å spille straks kan være interessert i enkelt Cutaway Elektroakustiske gitarer tilbehørs Paker, som leveres med et ekstra sett med strenger og gig bag for 734.95. Andre populære tilbehør inkluderer gitar voks, plekter og tunere, mens de med elektroakustisk gitar sannsynligvis vil finne at en øving akustisk gitar amp er nyttig. Fulel forsterkere vil sannsynligvis være nødvendig for de som ønsker å spille live.

Akustisk gitar-nyheter

Yamaha lanseringen Competition å vinne en signert gitar av Ricky Gervais

Yamaha kjører en konkurranse for å falle sammen med utgivelsen av Ricky Gervais' nye film, David Brent-livet på veien... Mer »

Fender slipper nye gitar Tuning App

Fender lansere deres nye app ' Fender Tune', en app som er beregnet på nybegynnere og pro er både... Mer »

Sommer NAMM 2016: Nye Ibanez Artwood Vintage Thermo-alderen akustiske gitarer

Ibanez har lagt til seks nye gitarer for sine omfattende akustiske gitarer.... Mer »