Martin Guitars

Gear4Music.com

Martin gitarer ble etablert i 1833 og er nå en av de lengstlevende gitarprodusentene. De står bak utvikling av mange funksjoner og teknikker som har nå har blitt standaren for akustisk gitar design, som for eksempel den klassiske dreadnought gitarformen som opprinnelig er et Martin design. View All Information

Mest populære Martin gitarer

Første 24 produkt visning

Om Martin gitarer

Martin gitarer er førstevalget til mange av dagens gitarister som er tiltrukket av merkets rike arv og kvalitet. Dette er gitarer brukt storheter som Johnny Cash og Elvis, og i dag finner man Martin gitarer i hendene på artister som Ed Sheeran og The Gaslight Anthem.

Mange av Martins håndverkere er medlemmer av Martin-familien, nå i sin sjette generasjon og med over 1 million gitarer laget.

"Omsorg og tålmodighet" er de to viktigste aspektene som må til hvi man skal lage en bra gitar, sa Frank Henry Martin for over 80 år siden. Det er et motto som den dag i dag gjelder i Martin-fabrikken i Pennsylvania, der selskapet streber etter å gjøre hver gitar den beste de noen gang har produsert.

Martin gitar nyheter

Ed Sheeran signatur ' del ' gitar tilgjengelig for pre-ordre

Gjennom et samarbeid med Martin, Sheerans nyeste signaturmodell har kunstverk fra sitt nyeste album "÷" og har blitt bygget til hans egne spesifikasjoner.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: Martin Sommertid og DSTG og 0-18 gitarer

Skrevet som 'rimeligere' alternativene fra Martin på årets Musikmesse, disse nye modellene viser en sofistikert estetiske og ikoniske tone.... Mer »

Tanglewood's Sundance ytelse Pro serien hos Gear4music

Melding tradisjon med moderne produksjonsteknikker, Tanglewood's Sundance ytelse Pro serien tilbyr spilleren unik tone med en særpreget personlighet.... Mer »