Martin akustiske gitarer

Gear4Music.com

Martin gitarer ble etablert i 1833 og er nå en av de lengstlevende gitarprodusentene. De står bak utvikling av mange funksjoner og teknikker som har nå har blitt standaren for akustisk gitar design, som for eksempel den klassiske dreadnought gitarformen som opprinnelig er et Martin design. View All Information

Martin akustisk gitar

Første 49 produkter viser

Martin elektroakustiske gitarer

Første 72 produkter viser

Om Martin gitarer

Martin gitarer er førstevalget til mange av dagens gitarister som er tiltrukket av merkets rike arv og kvalitet. Dette er gitarer brukt storheter som Johnny Cash og Elvis, og i dag finner man Martin gitarer i hendene på artister som Ed Sheeran og The Gaslight Anthem.

Mange av Martins håndverkere er medlemmer av Martin-familien, nå i sin sjette generasjon og med over 1 million gitarer laget.

"Omsorg og tålmodighet" er de to viktigste aspektene som må til hvi man skal lage en bra gitar, sa Frank Henry Martin for over 80 år siden. Det er et motto som den dag i dag gjelder i Martin-fabrikken i Pennsylvania, der selkabinettet streber etter å gjøre hver gitar den beste de noen gang har produsert.

Martin gitar nyheter

Yamaha lanseringen Competition å vinne en signert gitar av Ricky Gervais

Yamaha kjører en konkurranse for å falle sammen med utgivelsen av Ricky Gervais' nye film, David Brent-livet på veien... Mer »

Fender slipper nye gitar Tuning App

Fender lansere deres nye app ' Fender Tune', en app som er beregnet på nybegynnere og pro er både... Mer »

Sommer NAMM 2016: Nye Ibanez Artwood Vintage Thermo-alderen akustiske gitarer

Ibanez har lagt til seks nye gitarer for sine omfattende akustiske gitarer.... Mer »