Taylor-gitar

Gear4Music.com

Taylor gitars i El Cajon, California, og har utviklet noen av de mest vellykkede nyvinningene i akustisk gitar produksjon de siste tre tiårene. Etablert i 1974, Taylor har raskt steget fra en manns dream å bli bestselgende akustisk gitar merket i Nord-Amerika. View All Information

Mest populære Taylor gitars

Første 22 produkt visning

Taylor-informasjon

Grunnlagt i 1974, Taylor er kjent som en av verdens ledende premium gitar produsenter. Bruke både moderne og tradisjonell teknikker i sine fabrikker i California og Mexico, lager de gitarer som er usedvanlig spillbare og umiskjennelig Taylor.

Mange ledende kunstnere har valgt Taylor gitars inkludert Dave Matthews, Prince, Taylor Swift og Jason Mraz, blant andre.

Med en rekke kroppsformer og tonewoods å velge mellom, finne din perfekte gitar med Taylor kunne ikke vært enklere.

Taylor gitar nyheter

Ed Sheeran signatur ' del ' gitar tilgjengelig for pre-ordre

Gjennom et samarbeid med Martin, Sheerans nyeste signaturmodell har kunstverk fra sitt nyeste album "÷" og har blitt bygget til hans egne spesifikasjoner.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: Martin Sommertid og DSTG og 0-18 gitarer

Skrevet som 'rimeligere' alternativene fra Martin på årets Musikmesse, disse nye modellene viser en sofistikert estetiske og ikoniske tone.... Mer »

Tanglewood's Sundance ytelse Pro serien hos Gear4music

Melding tradisjon med moderne produksjonsteknikker, Tanglewood's Sundance ytelse Pro serien tilbyr spilleren unik tone med en særpreget personlighet.... Mer »