Akustiske Gitarer

Akustiske gitarer fra ledende varemerker som Taylor, Martin og Gibson. Du vil finne den perfekte gitaren for deg hos Gear4music, fra tradisjonelle akustiske til sceneklare semi-akustiske gitarer.

View All Information

Mest populære akustiske gitarer

Første 18 produkt visning

Om akustiske gitarer

En akustisk gitar er et strengeinstrument som spilles ved å plukke strenger med fingrene eller et plekter. Vibrasjon av strenger på akustisk gitar oppretter lyden, som deretter blir høyere akustisk inne gitaren er Hollowbody eller lyd-boksen. Ytterligere forsterkning er noen ganger nødvendig for forestillinger med en akustisk gitar, og dette er vanligvis oppnås ved å spille instrumentet til en mikrofon, selv om noen akustiske gitarer funksjonen pickups, slik at de kan være koblet til en akustisk gitarforsterker i samme måten som en elektrisk gitar.

Hva er forskjellene mellom typer akustisk gitar?

Det finnes flere forskjellige typer akustisk gitar, catering for forskjellige stilarter av musikk. Klassisk gitar - noen ganger referert til som konsert eller spansk - vanligvis har seks nylon strenger, og brukes vanligvis til å spille klassisk musikk. De er ofte plucked i motsetning til strummed, og har en flat fretboard profil. De produserer en mer myk lyd enn akustiske gitarer med stål strenger, som er både høyere og lysere.

Akustisk gitar-nyheter

Ed Sheeran signatur ' del ' gitar tilgjengelig for pre-ordre

Gjennom et samarbeid med Martin, Sheerans nyeste signaturmodell har kunstverk fra sitt nyeste album "÷" og har blitt bygget til hans egne spesifikasjoner.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: Martin Sommertid og DSTG og 0-18 gitarer

Skrevet som 'rimeligere' alternativene fra Martin på årets Musikmesse, disse nye modellene viser en sofistikert estetiske og ikoniske tone.... Mer »

Tanglewood's Sundance ytelse Pro serien hos Gear4music

Melding tradisjon med moderne produksjonsteknikker, Tanglewood's Sundance ytelse Pro serien tilbyr spilleren unik tone med en særpreget personlighet.... Mer »

Yamaha lanserer en konkurranse for å vinne en signert gitar av Ricky Gervais

Yamaha lanserer konkurransen samtidig som utgivelsen av Ricky Gervais' nye film, David Brent- Life on the Road... Mer »

Fender Lanserer Ny Gitar Tuning App

Fender lansere sin nye app 'Fender Tune', en app som er designet for både nybegynnere og proffer... Mer »