Akustiske gitarer

Akustiske gitarer foretrekkes av mange for sitt klare uttrykk og musikalske arv. Fra rock, blues og country, folk og singer-songwriter, er den akustiske gitaren en stor del av moderne musikk. Enten du er ute etter en tradisjonell akustisk gitar, en sceneklar electro-akustisk gitar, eller kanskje folkemusikkinstrumenter som ukuleler, har vi et stort utvalg instrumenter å velge mellom.

View All Information

Mest populære akustiske gitarer

Om akustiske gitarer

En akustisk gitar er et strengeinstrument som spilles ved å plukke strenger med fingrene eller et plekter. Vibrasjon av strenger på akustisk gitar oppretter lyden, som deretter blir høyere akustisk inne gitaren er hul kroppen eller lyd-boksen. Ytterligere forsterkning er noen ganger nødvendig for forestillinger med en akustisk gitar, og dette er vanligvis oppnås ved å spille instrumentet til en mikrofon, selv om noen akustiske gitarer funksjonen pickups, slik at de kan være koblet til en akustisk gitarforsterker i samme måten som en elektrisk gitar.

Hva er forskjellene mellom typer akustisk gitar?

Det finnes flere forskjellige typer akustisk gitar, catering for forskjellige stilarter av musikk. Klassisk gitar - noen ganger referert til som konsert eller spansk - vanligvis har seks nylon strenger, og brukes vanligvis til å spille klassisk musikk. De er ofte plucked i motsetning til strummed, og har en flat fretboard profil. De produserer en mer myk lyd enn akustiske gitarer med stål strenger, som er både høyere og lysere.

Akustisk gitar-nyheter

Yamaha lanserer en konkurranse for å vinne en signert gitar av Ricky Gervais

Yamaha lanserer konkurransen samtidig som utgivelsen av Ricky Gervais' nye film, David Brent- Life on the Road... Mer »

Fender Lanserer Ny Gitar Tuning App

Fender lansere sin nye app 'Fender Tune', en app som er designet for både nybegynnere og proffer... Mer »

Sommer NAMM 2016: Ny Ibanez Artwood Vintage Thermo-Aged Akustiske Gitarer

Ibanez har lagt til seks nye gitarer til deres omfattende utvalg av akustiske gitarer.... Mer »

Sommer NAMM 2016: Martin gitar utvide Junior serien

Martin gitar har lagt DRSG samt syv nye X-serien cutaways modeller med Sonitone elektronikk på sommeren NAMM 2016.... Mer »

Fender dybden i øret skjermen territorium

Verdenskjente gitar produsenten tilbyr fem nye øret skjermen modeller i sin siste venture.... Mer »