Akustiske gitarer

Akustiske gitarer er elsket av mange for sitt klare uttrykk og musikalske arv. Fra rock, blues og country til world music, folk og singer songwriter, den akustiske gitaren er en stor del av den moderne musikken. Enten du leter etter en tradisjonell akustisk gitar, en scene klar elektroakustisk eller en ukulele, banjo eller mandolin så har vi et stort utvalg av instrumenter du kan velge fra.

View All Information

Mest populære akustiske gitarer

Lær mer om akustiske gitarer

En akustisk gitar er en beveglser musikkinstrumenter som spilles ved å plukke strenger med fingrene eller en Plekter. Vibrasjon av strenger på akustisk gitar oppretter lyden, som deretter blir høyere akustisk inne gitaren er hul kroppen eller lyd-boksen. Ytterligere forsterkning er noen ganger nødvendig for forestillinger med en akustisk gitar, og dette er vanligvis oppnås ved å spille instrumentet til en mikrofon, selv om noen akustiske gitarer funksjonen pickups, slik at de kan være koblet til en akustisk gitarforsterker i samme måten som en elektrisk gitar.

Hva er forskjellene mellom typer akustisk gitar?

Det finnes flere forskjellige typer akustisk gitar, catering for forskjellige stilarter av musikk. Klassisk gitar - noen ganger referert til som konsert eller spansk - vanligvis har seks nylon strenger, og brukes vanligvis til å spille klassisk musikk. De er ofte plucked i motsetning til strummed, og har en flat fretboard profil. De produserer en mer myk lyd enn akustiske gitarer med stål strenger, som er både høyere og lysere.

Akustisk gitar-nyheter

Yamaha lanserer en konkurranse for å vinne en signert gitar av Ricky Gervais

Yamaha lanserer konkurransen samtidig som utgivelsen av Ricky Gervais' nye film, David Brent- Life on the Road... Mer »

Fender Lanserer Ny Gitar Tuning App

Fender lansere sin nye app 'Fender Tune', en app som er designet for både nybegynnere og proffer... Mer »

Sommer NAMM 2016: Ny Ibanez Artwood Vintage Thermo-Aged Akustiske Gitarer

Ibanez har lagt til seks nye gitarer til deres omfattende utvalg av akustiske gitarer.... Mer »

Sommer NAMM 2016: Martin gitar utvide Junior serien

Martin gitar har lagt DRSG samt syv nye X-serien cutaways modeller med Sonitone elektronikk på sommeren NAMM 2016.... Mer »

Fender dybden i øret skjermen territorium

Verdenskjente gitar produsenten tilbyr fem nye øret skjermen modeller i sin siste venture.... Mer »