TC elektronisk Bass forsterkere

Gear4Music.com

TC elektronisk Bass forsterkere kjennetegnes av sine nøyaktige og responsive toner. TC Electronic er også høyt ansett for sitt utvalg musikalske utstyr inkludert gitar effekter, lyd interface, audio-programvare, hardware og mye mer. TC Electronic er spesialister på bass forsterkere, med sikte på å utvikle, foredle og markedsføre første klasses bass forsterkere som gir varig brukerverdi for fagfolk innen lyd og for musikere. View All Information

TC Electronic Bass Combo forsterkere

Første 5 produkt visning

TC Electronic Bass Amp-hoder

Første 8 produkt visning

TC Electronic Bass høyttaler-kabinetter

Første 10 produkt visning

TC Electronic Bass Forsterkertilbehør

Første 6 produkt visning

Om TC Electronic Bass forsterkere

Hos TC Electronic, er bass utstyret utviklet for bass spillere av bass spillere. Forbedret år etter år med live og opptaks erfaring forstår de behovene og ønskene til bassister når det gjelder gigabyte, øvelse og studio arbeide.

Vi er stolte over å arbeide med TC Electronic og tilbyr våre kunder de mest innovative bass forsterkerne medde laveste prisene online i Storbritannia.

TC Electronic Bass Amp-nyheter

TC Electronic lanserer æresgalleri 2 Reverb Pedal

Bygge på suksessen av anerkjente Hall of Fame Reverb Pedal, andre album fra TC Electronic ser en mye mer raffinert og moderne tolkning.... Mer »

TC Electronic avsløre avlytting Riff opptaker Pedal

Noen gang komme opp med en killer riff, bare å glemme det noen dager senere? Vel TC Electronic har svaret å gjøre dette en ting fra fortiden.... Mer »

TC Electronic avsløre Sub 'n' opp oktav Pedal

TC Electronic angi oktav pedal markedet med heftig etterlengtede Sub 'n' opp fx pedal.... Mer »