Fender Bassgitar

Gear4Music.com

Fender Bass gitarer er synonymt med alt som har med rock 'n' roll å gjøre. Bassgitarer som Fender Precision Bass og Jazz Bass spilles av musikere fra mange forskjellige musikksjangre. View All Information

Fender bassgitar bestselgere

Første 5 produkt visning

Om Fender Bass-gitar

Anerkjent som instrumenter som startet rock-revolusjonen, Fender og Squier bassgitar har blitt spilt i flere Decade av bassister i noen av de største bandene i verden, som Sting fra The Police, Duff McKagen av G'n'R, og Mike Dirnt av Greenday.

På Gear4music.com.com tilbyr vi deg det største utvalget når det gjelder Fender og Squier bassgitar, og derfor lagrer vi basser fra Fender Jazz til Fender Squier P og alt i mellom til de laveste priser online i Storbritannia.

Fender bassgitar nyheter

Fender annonsere sin første forskrifter på Rosewood

Etter CITES avtalen i fjor, Fender har annonsert at deres Elite gitar og bassregister vil være underlagt strenge reguleringer og substitusjon av skogen.... Mer »

Nye Fender Mustang første noensinne WiFi-kompatibel forsterker

Bruk wireless teknologien å hjelpe spilleren oppnå sømløs spiller, den nye Mustang serien er det første trinnet i en modig ny verden av forsterkere.... Mer »

Fender's Tune App nå tilgjengelig for Android-enheter

Lanseringen intuitivt app i fjor, er det nå gjort tilgjengelig for dem som ikke har en iOS-enhet, gjør attentive tuning universell... Mer »