Fender Bassgitar

Gear4Music.com

Fender Bass gitarer er synonymt med alt som har med rock 'n' roll å gjøre. Bassgitarer som Fender Precision Bass og Jazz Bass spilles av musikere fra mange forskjellige musikksjangre. View All Information

Fender bassgitar bestselgere

Første 5 produkt visning

Om Fender Bass-gitar

Anerkjent som instrumenter som startet rock-revolusjonen, Fender og Squier bassgitar har blitt spilt i flere Decade av bassister i noen av de største bandene i verden, som Sting fra The Police, Duff McKagen av G'n'R, og Mike Dirnt av Greenday.

På Gear4music.com.com tilbyr vi deg det største utvalget når det gjelder Fender og Squier bassgitar, og derfor lagrer vi basser fra Fender Jazz til Fender Squier P og alt i mellom til de laveste priser online i Storbritannia.

Fender bassgitar nyheter

Fender's Tune App nå tilgjengelig for Android-enheter

Lanseringen intuitivt app i fjor, er det nå gjort tilgjengelig for dem som ikke har en iOS-enhet, gjør attentive tuning universell... Mer »

SJC og Tre kule presentere Mike Dirnt Custom Kit For jul

I en samarbeidsrettet design innsats, SJC Custom Drums og Green Day trommeslager Tre kule har utviklet en Custom trommesett tilsvarer band kompis Mike Dirnt signatur bass... Mer »

Fender slipper en ny utvalg av i-øret-skjermer

En ny serie med profesjonell i-øret-skjermer med en premium lydkvalitet, ideelt for opptredener, innspilling og lytte.... Mer »