Fender Bass-gitar

Gear4Music.com

Fender -navnet er synonymt med alle ting "rock'n'roll", de har produsert ikoniske bassgitarer i flere Decade. Fender basser som Precision Bass og Jazz-Bass er kjent verden over, og spilt av musikere innen alle musikksjangre. View All Information

Fender bassgitar bestselgere

Første 5 produkt visning

Om Fender Bass-gitar

Anerkjent som instrumenter som startet rock-revolusjonen, Fender og Squier bassgitar har blitt spilt i flere Decade av bassister i noen av de største bandene i verden, som Sting fra The Police, Duff McKagen av G'n'R, og Mike Dirnt av Greenday.

På Gear4music.com.com tilbyr vi deg det største utvalget når det gjelder Fender og Squier bassgitar, og derfor lagrer vi basser fra Fender Jazz til Fender Squier P og alt i mellom til de laveste priser online i Storbritannia.

Fender bassgitar nyheter

SJC og Tre kule presentere Mike Dirnt Custom Kit For jul

I en samarbeidsrettet design innsats, SJC Custom Drums og Green Day trommeslager Tre kule har utviklet en Custom trommesett tilsvarer band kompis Mike Dirnt signatur bass... Mer »

Fender slipper en ny utvalg av i-øret-skjermer

En ny serie med profesjonell i-øret-skjermer med en premium lydkvalitet, ideelt for opptredener, innspilling og lytte.... Mer »

Fender Lanserer Ny Gitar Tuning App

Fender lansere sin nye app 'Fender Tune', en app som er designet for både nybegynnere og proffer... Mer »