Bassgitarer fra Gear4music

Gear4Music.com

Gear4music bassgitarer er nøye utviklet for å tilby noen av de beste funksjonene tilgjengelig på en rimelig priset bassgitar. I flere år har vi jobbet med noen av de ledende bassprodusentene verden rundt for å kunne tilby instrumenter som vi tror på. View All Information

Bassgitarpakker fra Gear4music

Første 63 produkt visning

Lær mer om Bass-gitar

Rimelige Bass-gitar

Bass gitar har generelt fire strenger og frets - det gjør dem mindre komplisert for nybegynnere å lære. Men Fender bassgitar kan selge for fra 4,305, og det finnes mange billigere basser på markedet som tilbyr en lignende stil, for eksempel elektrisk G-4-Bass-gitar.

Som en typisk Fender bass har denne modellen frets og fire strenger, i tillegg til kjente splittede coil humbucking pickup. Dette gjør det mulig å produsere en skarp, klar tone med god lav dybde, slag og varighet. Den er også tilgjengelig som en del av elektrisk G-4 bassgitar & Amp pakker som inneholder en øving 15-watts bass forsterker, en gitar ledning, ekstra strenger, et plekter og en stropp - alt som trengs for å begynne å spille med en gang.

Spille bass-gitar

Det er tre hovedmåter å spille bassgitar - ved hjelp av et plekter, plukking med fingrene eller slapping'. Plektere brukes vanligvis for å spille raskere, selv om noen musikere foretrekker dem framfor fingrene. Slapping er en mer avansert teknikk popularisert av slike som Flea fra Red Hot Chili Peppers, og ofte funnet i funk musikk.

Utover disse tre er det mulig å bruke to hånds trykk teknikker lignende de som brukes i elektrisk gitar spill. Denne stilen brukes vanligvis av virtuos bassgitar spillere - eksempel Billy Sheehan - som overgår den tradisjonelle rollen til bassgitar som bare et rytme del instrument.

I tillegg til å prøve ut forskjellige spille teknikker, kan nybegynnere forbedre sin lyd ved å oppgradere til en bedre bass-gitar, forsterker eller bruke effekter pedaler, for eksempel en Boss GT10B Bass gitar effekter prosessor.

Bass gitar-nyheter

BOSS lanserer GT-1B Bass-effekter prosessor

Kort på plass? Trenger en hele biblioteket av toner på føttene? BOSS nye GT-1B Bass effekter prosessor har alle baser dekket.... Mer »

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 Strengs Fretted og Fretless Bass Gitar

Ukonvensjonell er hva Ibanez gjør best, SRAS7 gir best av begge verdener til den moderne musiker med sin kombinasjon fretless og fretted fretboards,... Mer »

SJC og Tre kule presentere Mike Dirnt Custom Kit For jul

I en samarbeidsrettet design innsats, SJC Custom Drums og Green Day trommeslager Tre kule har utviklet en Custom trommesett tilsvarer band kompis Mike Dirnt signatur bass... Mer »

Gear4music vil være strømpe Gibson 2017 utvalg

Å bringe en levende sprut av farger, variasjoner på klassiske modeller og enestående tone, Gear4music er stolte av å lager området Gibson 2017.... Mer »

Fender Lanserer Ny Gitar Tuning App

Fender lansere sin nye app 'Fender Tune', en app som er designet for både nybegynnere og proffer... Mer »

Fender annonsere signatur loppe Jazz Bass

Fender har offisielt løftet lokket på en ny signatur bass for The Red Hot Chili Peppers ikon.... Mer »