Bassgitar bager og kofferter

Våre Bass gitar bager og kofferter imøtekomme alle former og stiler av bassgitarer. Bager og kofferter er et viktig tilbehør for bassister ønsker for å transportere sine verdifulle instrumenter trygt.

View All Information

Bassgitar bager og kofferter

Første 127 produkter viser

Om Bass bagger & kasser

Den enkleste måten å beskytte din bassgitar er med en bassgitar pose eller kasse. Bassgitarer får røff behandling, spesielt hvis du spiller live show og turneer. På Gear4music.com.com finnes det to typer bassgitar vesker.

Polstrete bagger er gode fordi de gir god beskyttelse, lette å bære og har ofte ekstra lommer og skulderremmer for enkel transport. Polstrete vesker beskytter derimot ikke mot temperaturendringer.

Som en kontrast gir harde kasser utmerket beskyttelse mot temperatur, fuktighet og fysisk skade, og er avgjørende for lange reiser eller flyreiser. Sammenlignet med andre modeller for lagring, er harde kasser den mest sikre, og hvis den er sikret skikkelig i en hard kasse kan nesten ingenting skje med den.

Bass gitar-nyheter

Gear4music vil være strømpe Gibson 2017 utvalg

Å bringe en levende sprut av farger, variasjoner på klassiske modeller og enestående tone, Gear4music er stolte av å lager området Gibson 2017.... Mer »

Fender slipper nye gitar Tuning App

Fender lansere deres nye app ' Fender Tune', en app som er beregnet på nybegynnere og pro er både... Mer »

Fender annonsere signatur loppe Jazz Bass

Fender har offisielt løftet lokket på en ny signatur bass for The Red Hot Chili Peppers ikon.... Mer »