Yamaha bass gitarer

Gear4Music.com

Yamaha bass gitarer har et solid rykte for store, varme lyder og er særlig godt likt av jazz, funk og rockemusikere. View All Information

Yamaha Bass gitarer

Første 53 produkt visning

Om Yamaha-Bass-gitar

Som en merkevare regnes Yamaha over hele verden som et merke av kvalitets musikkinstrumenter. I tillegg til de populære Yamaha bassgitarene, produserer de en mengde annet utstyr inkludert elektriske gitarer, pianoer, PA og live lyd som trommesett.

Yamaha elektriske bassgitarer er kjent for sin kvalitet, bygget for å håndtere de høyeste høyder og den laveste lows. Det er disse kvalitetene som gjør Yamaha-bassgitar favoritten til mange ledende musikere på tvers av sjangere.

Yamaha bassgitar er mye brukt av noen av de største navnene innen bassgitar, inkludert:

Michael Anthony av Van Halen
Billy Sheehan av Mr Big og Steve Vai
Phil Lipscomb av Taproot
John Patitucci - Solo

Nyheter for Yamaha-Bass-gitar

Gear4music har en siste Yamaha Xeno YTR trompeter

Den Yamaha Xeno YTR-8335RS 25th Anniversary modell trompet er fortsatt en av de siste modellene som er tilgjengelige for kjøp i Europa.... Mer »

NAMM 2017: Yamaha annonsere nye Rydeen tromme-serien

Bringe torden på årets NAMM er Yamaha's nye Somerset serien. En nybegynner nivå kit bygget for å vare, kan du forvente premium kvalitet på et snev av prisen.... Mer »

Yamaha annonsere pedagogiske App samarbeid med Flowkey

Ideell for de spillerne som blomstre i et intuitivt utdanning miljø, Flowkey gir deg ansvaret for læreprosessen tilbyr en rekke innsiktsfulle verktøy.... Mer »