Yamaha bass gitarer

Gear4Music.com

Yamaha bass gitarer har et solid rykte for store, varme lyder og er særlig godt likt av jazz, funk og rockemusikere. View All Information

Yamaha Bass gitarer

Første 42 produkt visning

Om Yamaha-Bass-gitar

Som en merkevare regnes Yamaha over hele verden som et merke av kvalitets musikkinstrumenter. I tillegg til de populære Yamaha bassgitarene, produserer de en mengde annet utstyr inkludert elektriske gitarer, pianoer, PA og live lyd som trommesett.

Yamaha elektriske bassgitarer er kjent for sin kvalitet, bygget for å håndtere de høyeste høyder og den laveste lows. Det er disse kvalitetene som gjør Yamaha-bassgitar favoritten til mange ledende musikere på tvers av sjangere.

Yamaha bassgitar er mye brukt av noen av de største navnene innen bassgitar, inkludert:

Michael Anthony av Van Halen
Billy Sheehan av Mr Big og Steve Vai
Phil Lipscomb av Taproot
John Patitucci - Solo

Nyheter for Yamaha-Bass-gitar

Yamaha Avslører MX88 Synthesizer i Oppkjøringen til Superbooth

Bruker nyskapende funksjoner utformet for å utfylle den moderne pianisten, Yamaha's MX88 Synth tilbyr et nytt purposed design og feilfri funksjonalitet.... Mer »

Yamaha YSV-104 første stille fiolin funksjonen SRT Power System

Yamaha's nyeste inn i verden av stille fioliner utnytter en-av-det - art SRT Power System å forsterke og maksimere tonen i øving omgivelser... Mer »

MUSIKMESSE 2017: Yamaha annonsere oppdateringer for CLP

Med en rekke oppdateringer strekker seg over hele samlingen av CLP pianoer, Yamaha gi kritikerroste CLP området en lenge etterlengtede revolusjonere.... Mer »