Bassgitarmerker

Bassgitarer er en lidenskap hos oss hos Gear4music, og vi har nøye valgt de beste merkene. Blandt våre mest populære basser finner du Ibanez, Warwick og Fender .

View All Information

Bestselgende Bass gitarer

Første 23 produkt visning

Om Bass-gitar

Utviklet fra kontrabassen, den elektriske bassgitaren spiller en viktig rolle i hvert et band oppsett. Klassiske modeller som Fender Precision, Epiphone Thunderbird og Rickenbacker 4003 er umiddelbart gjenkjennelige.

Enten du er ute etter en 4, 5, 6 eller til og med en 8 streng Hagstrom-bass, kan vi hjelpe deg. Med et omfattende utvalg av instrumenter, inkludert junior basser, bassgitar og forsterkerpakker, så er Gear4music.com den perfekte nettbutikken for bassister.

Bass gitar-nyheter

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 Strengs Fretted og Fretless Bass Gitar

Ukonvensjonell er hva Ibanez gjør best, SRAS7 gir best av begge verdener til den moderne musiker med sin kombinasjon fretless og fretted fretboards,... Mer »

SJC og Tre kule presentere Mike Dirnt Custom Kit For jul

I en samarbeidsrettet design innsats, SJC Custom Drums og Green Day trommeslager Tre kule har utviklet en Custom trommesett tilsvarer band kompis Mike Dirnt signatur bass... Mer »

Gear4music vil være strømpe Gibson 2017 utvalg

Å bringe en levende sprut av farger, variasjoner på klassiske modeller og enestående tone, Gear4music er stolte av å lager området Gibson 2017.... Mer »