Boss

Gear4Music.com

Boss er kjent verden over som selskapet som satte 'stomp' i 'effektbokser' og er mest gjenkjennelige for sin legendariske rekke fargerike bass og gitar pedaler. View All Information

Boss bestselgere

Første 20 produkt visning

Om BOSS

Boss er kjent for produksjon effekt pedaler for elektrisk gitar og bassgitar, også som spesialiserer seg på musikalske utstyr og tilbehør. I år har BOSS vært en av de ledende produsentene av produkter som effektbehandling for gitarer, inkludert kompakt og twin effekt pedaler, multi-effekt pedaler, elektroniske tunere og pedal boards.

Boss har nylig utvidet deres Line av instrumenter for å inkludere digitale studios, rytme maskiner og annet elektronisk utstyr som BR-1600 digitale apparatet. Produkter som BOSS RC-50 løkke stasjonen er de fleste funksjonen nedtynget løkke stasjonen BOSS har noensinne er bygget og regnes for beste live looping verktøyet på markedet.

Boss har også et imponerende utvalg av pedaler for bassgitaristene også, slik som BOSS ME-70 effekter prosessoren gir bassister en rekke unikt og mektig toner. Boss gir deg de beste lød verktøyene på markedet med mindre vekt på tilpasning og mer vekt på å spille.

Boss nyheter

SJEFEN MDP teknologi lytter og tilpasser seg spille

SJEFEN flerdimensjonal bearbeiding teknologien forbedrer og reagerer på bestemte artikulasjon, oppmuntrende en gjennomgående høy kvalitetslyd uten kompromiss.... Mer »

Roland annonsere flere nye utgivelser som bygger på noen av deres største Hits

AD-2 akustisk Amp og, CP-1 X kompressor JC-22 Jazz refrenget gitar forsterker... Mer »

Boss Katana gitarforsterkere kommer Gear4music

Boss lansere deres nye Katana rekke gitarforsterkere.... Mer »