Boss

Gear4Music.com

Boss er kjent verden over som selskapet som satte 'stomp' i 'effektbokser' og er mest gjenkjennelige for sin legendariske rekke fargerike bass og gitar pedaler. View All Information

Boss bestselgere

Første 20 produkt visning

Om BOSS

Boss er kjent for produksjon effekt pedaler for elektrisk gitar og bassgitar, også som spesialiserer seg på musikalske utstyr og tilbehør. I år har BOSS vært en av de ledende produsentene av produkter som effektbehandling for gitarer, inkludert kompakt og twin effekt pedaler, multi-effekt pedaler, elektroniske tunere og pedal boards.

Boss har nylig utvidet deres Line av instrumenter for å inkludere digitale studios, rytme maskiner og annet elektronisk utstyr som BR-1600 digitale apparatet. Produkter som BOSS RC-50 løkke stasjonen er de fleste funksjonen nedtynget løkke stasjonen BOSS har noensinne er bygget og regnes for beste live looping verktøyet på markedet.

Boss har også et imponerende utvalg av pedaler for bassgitaristene også, slik som BOSS ME-70 effekter prosessoren gir bassister en rekke unikt og mektig toner. Boss gir deg de beste lød verktøyene på markedet med mindre vekt på tilpasning og mer vekt på å spille.

Boss nyheter

BOSS utgivelser veien klar 75 Watt Waza forsterker hodet

Et kjent ansikt i alle nye format, Waza forsterker hodet kan du oppleve den fulle kraften til en etablert klassiker i komforten av ditt eget soverom.... Mer »

BOSS utgivelser DR-01S rytme Partner For akustisk musikere

En visuell rytmeinstrument som lover en altoppslukende rytmisk opplevelse, DR-01S er først av mange i siste perkussive generasjon.... Mer »

BOSS utgivelser 40th Anniversary kompakt Pedal samleboks

I feiringen av BOSS 40-årsjubileum utgivelser selskapet et triumvirat av deres mest kjente og ettertraktede pedaler i et begrenset opplag-boks format.... Mer »