Casio pianoer og keyboard

Gear4Music.com

Casio er verdensledende innen produksjon av musikkinstrumenter og er basert i Japan. Siden 1946 har Casio forsøkt å realisere sine corporate creed "kreativitet og bidrag" gjennom innføring av nykabinettende og fantasifull. View All Information

Casio bestselgere

Første 12 produkter viser

Om Casio

Casio utgitt sin første elektronisk keyboard i 1980 tegnede acclaim fra musikere i verden med den kompakte størrelsen og mobilitet.

Etter stor suksess i denne elektroniske keyboard foretas Casio senere utviklingen på keyboardet bare mulig ved hjelp av digitale instrumenter. Disse inkluderte Ettrykks auto-akkompagnement, Autospill-, minnekapasitet til å registrere og avspilling sanger, prøvetaking teknologi for innspilling av lyd for bruk som en lydkilde og en melodi guide-funksjon som fører brukere gjennom en sang av belysning opp tastene.

I de senere år har Casio trappet opp arbeidet for å utvide populariteten til ikke bare sine elektroniske keyboard, men deres digitale pianoer også.

Casio nyheter

Casio forene krefter med Mercury Award nominert musiker Laura Mvula For musikklærer of the Year Awards 2017

Klassisk FMS berømte Music lærer Awards er satt til den største noensinne, utstillingsvindu enestående pedagogiske prestasjoner av musikk lærere fra over hele Storbritannia... Mer »

Musikmesse 2016: Casio GP-400 Grand Hybrid Piano lansert

Casio replikere flygelet spillopplevelse i nye GP-400 Grand Hybrid Digital Piano.... Mer »

NAMM 2015: Casio XW-PD1 Groovebox og XW-DJ1 DJ-kontroller forventet

Nye rykter for NAMM som Casio forventes å starte oppfølging til XW-P1 synth XW-PD1 groovebox og XW-DJ1 DJ-kontroller.... Mer »