Casio pianoer og keyboard

Gear4Music.com

Casio er verdensledende innen produksjon av musikkinstrumenter og er basert i Japan. Siden 1946 har Casio forsøkt å realisere sine corporate creed "kreativitet og bidrag" gjennom innføring av nyskapende og fantasifull. View All Information

Casio bestselgere

Første 10 produkt visning

Om Casio

Casio utgitt sin første elektronisk keyboard i 1980 tegnede acclaim fra musikere i verden med den kompakte størrelsen og mobilitet.

Etter stor suksess i denne elektroniske keyboard foretas Casio senere utviklingen på keyboardet bare mulig ved hjelp av digitale instrumenter. Disse inkluderte Ettrykks auto-akkompagnement, Autospill-, minnekapasitet til å registrere og avspilling sanger, prøvetaking teknologi for innspilling av lyd for bruk som en lydkilde og en melodi guide-funksjon som fører brukere gjennom en sang av belysning opp tastene.

I de senere år har Casio trappet opp arbeidet for å utvide populariteten til ikke bare sine elektroniske keyboard, men deres digitale pianoer også.

Casio nyheter

NAMM 2017: Casio starte Privia PX-160 og Celviano AP-460 i hvitt

Tilgjengelig for bestilling hos Gear4music nå, både ærverdige PX-160 og AP-460 gir en rekke luksuriøse tonale muligheter for kresne musiker.... Mer »

Casioer GP-500 Celviano Hybrid digitale flygel tildelt tittelen "mest Innovative og pålitelige Piano produkt for 2016"

Fullstappet med en rekke flotte funksjoner, Celviano Grand Hybrid tilbyr spilleren enestående ytelse og uovertruffen tone... Mer »

Gear4music nå strømpe Casio Celviano GP-300 Grand Hybrid pianoer

Luksuriøse digital piano designet for å trofast gjenskape lyden av en grand akustisk piano, den Casio Celviano GP-300 er det perfekte verktøyet uttrykk for kresne pianist... Mer »