Trommemaskin

Ideell for DJs, Drum maskiner, også referert til som trommepads, er utformet for å imitere lyden av trommer eller andre perkusjonsinstrumenter, slik at muligheten til å sekvens, og posten slår ved hjelp av pads eller knapper. I tillegg til å være populære i elektronisk musikk tillater de også on-the-fly prøvetaking og sanntids innspillingen gir DJS mulighet til å gjøre sine egne unike beats og redigere dem i en live kapasitet.

View All Information

DJ trommemaskiner

Første 37 produkt visning

Om trommemaskin

Ideell for DJs, tromme maskiner, også referert til som trommepads, er utformet for å imitere lyden av trommer eller andre perkusjonsinstrumenter, slik at muligheten til å sekvens og registrere bedre å bruke pads eller knapper. I tillegg til å være populære i elektronisk musikk tillater de også on-the-fly prøvetaking og sanntids innspillingen gir DJS mulighet til å gjøre sine egne unike beats og redigere dem i en live kapasitet.

På Gear4music.com.com vi har et omfattende utvalg av trommemaskin fra nyskapende merker, inkludert Alesis, BOSS, Zoom, Elektron og Native Instruments. Boss DR-800 er en rytme-programmering kraftpakke som inneholder en verden klassen trommer, perkusjon og bass lyder. Vi lager dette ettertraktet trommemaskin og mange andre til de laveste prisene online i Storbritannia.

DJ tromme maskin nyheter

Musikmesse 2016: Nord tromme 3 perkusjon Synthesizer og modul

Den nye Nord Drum 3 kombinerer fantastisk spillbarhet med ubegrenset lyddesign muligheter fra nyskapende Nord Drum 2.... Mer »

Arturia Presenter iSpark Beat-Making App

Arturia delta i iOS musikk app revolusjonen med iSpark.... Mer »

NAMM 2016: Teenage Engineering gå Retro med tre nye Pocket synthesizere

Teenage Engineering har produsert en annen tre bærbare synth modeller for å legge til sin allerede svært vellykket Line med pocket synthesizere.... Mer »