DJ-utstyr

Å ha rett DJ utstyr er nøkkelen til suksess for enhver DJ. Å ha rett oppsettet er avgjørende for å oppnå en perfekt miks. I dag har noen DJ'er blitt noen av verdens mest kjente musikere. Ikke bare definerer en DJs oppsett deres lyd, men også deres opptreden.

View All Information

Mest populære DJUtveksling

Om DJ-Utstyr

Enten DJ oppsettet er digitalt, vinyl eller datamaskin basert, har Gear4music.com det beste utvalget av DJ utstyr - inkludert CD-spillere, MP3-spillere, Turntables, Mixers, DJ Software, lydkort og mye mer.

I dag, er det enklere enn noensinne å begynne med DJ'ing. Å bruke en bærbar datamaskin og DJ-programvare som Native Instruments Traktor Scratch Pro, kan alle begynne å mikse egne spor.

Den mer avanserte DJ'en vil finne vårt omfattende utvalg av MIDI-kontrollere, Audio-interface og sampler som nyttige verktøy for produksjon og opptreden.

DJ utstyr-nyheter

Numark annonsere etterfølgeren til NS6 Controller-NS6II

Bygge på grunnleggende suksess og utformingen av den NS6 kontrolleren, Numark bære neste generasjon av DJ kontrollere ivrig venter DJs verden over... Mer »

Pioneer innføre nye DJM-250MK2 2-kanals DJ mikser

Utstyrt med en rekke nye funksjoner som bidrar til profesjonell grade miksing evner, setter DJM-250MK2 2-kanals DJ Mixer ny standard.... Mer »

Stanton innlede ST.150 M2, STR.850 M2 og T.92 M2 platespillere

Med en overflod av spennende nye funksjoner, løfter M2 serien enorme mengder kreative og auditiv muligheter til kresne DJ.... Mer »