DJ-utstyr

Å ha rett DJ utstyr er nøkkelen til suksess for enhver DJ. Å ha rett oppsettet er avgjørende for å oppnå en perfekt miks. I dag har noen DJ'er blitt noen av verdens mest kjente musikere. Ikke bare definerer en DJs oppsett deres lyd, men også deres opptreden.

View All Information

Mest populære DJUtveksling

Om DJ-Utstyr

Enten DJ oppsettet er digitalt, vinyl eller datamaskin basert, har Gear4music.com det beste utvalget av DJ utstyr - inkludert CD-spillere, MP3-spillere, Turntables, Mixers, DJ Software, lydkort og mye mer.

I dag, er det enklere enn noensinne å begynne med DJ'ing. Å bruke en bærbar datamaskin og DJ-programvare som Native Instruments Traktor Scratch Pro, kan alle begynne å mikse egne spor.

Den mer avanserte DJ'en vil finne vårt omfattende utvalg av MIDI-kontrollere, Audio-interface og sampler som nyttige verktøy for produksjon og opptreden.

DJ utstyr-nyheter

Stanton innlede ST.150 M2, STR.850 M2 og T.92 M2 platespillere

Med en overflod av spennende nye funksjoner, løfter M2 serien enorme mengder kreative og auditiv muligheter til kresne DJ.... Mer »

NAMM 2017: Denon DJ DJ løslate deres nye Prime-utvalg

Førsteklasses serien har Media Player, platespiller, mikser og analyseprogramvare. Oppfylle alle mulige behov i moderne DJ, Denon DJ DJ treffer spikeren på hodet.... Mer »

NAMM 2017: Akai avsløre MPC-X og MPC Live produksjonsmaskiner

Gå tilbake til sine røtter, Akai er satt til å lade den klassiske MPC-serien og legge en hel rekke moderne oppdateringer til den Ærede musikk produksjonsenheter... Mer »