DJ-utstyr

Å ha rett DJ utstyr er nøkkelen til suksess for enhver DJ. Å ha rett oppsettet er avgjørende for å oppnå en perfekt miks. I dag har noen DJ'er blitt noen av verdens mest kjente musikere. Ikke bare definerer en DJs oppsett deres lyd, men også deres opptreden.

View All Information

Mest populære DJUtveksling

Om DJ-Utstyr

Enten DJ oppsettet er digitalt, vinyl eller datamaskin basert, har Gear4music.com det beste utvalget av DJ utstyr - inkludert CD-spillere, MP3-spillere, Turntables, Mixers, DJ Software, lydkort og mye mer.

I dag, er det enklere enn noensinne å begynne med DJ'ing. Å bruke en bærbar datamaskin og DJ-programvare som Native Instruments Traktor Scratch Pro, kan alle begynne å mikse egne spor.

Den mer avanserte DJ'en vil finne vårt omfattende utvalg av MIDI-kontrollere, Audio-interface og sampler som nyttige verktøy for produksjon og opptreden.

DJ utstyr-nyheter

Native Instruments' Traktor Kontrol S8 på salg på Gear4music nå

Har en rekke nyskapende komponenter som gir ultimate opplevelsen live DJ, Traktor Kontrol S8 er den nye standarden for kontrollere overalt... Mer »

Roland's "fremtiden. Redefinert"produkter nå i salg på Gear4music

Alt fra AE-10 Aerophone Digital vind Instrument til Boutique VP-03 Vocoder, Roland forblir i forkant av musikalske innovasjon.... Mer »

Roland DJ-808 DJ-kontroller og andre nye DJUtveksling

Roland første DJ Controller - DJ-808, kommer Gear4music.... Mer »