DJ-produksjon

Utstyr for DJ-produksjon gir DJ-er muligheten til å sample, skape eller lage lag av egne lyder. Uansett om du eksperimenterer og lager musikk på soverommet, eller er på turné verden over, så har Gear4music produksjonutstyret du trenger, fra ledende produsenter som Ableton, Roland, Native Instruments og Focusrite.

View All Information

Mest populære produksjon DJUtveksling

Om DJ-produksjon

I stedet for å kopiere av andres materiale, har mange DJ'er et ønske om å skape sine egne beats og lyder. Produksjonsverktøy som trommemaskiner, samplere, effektenheter og synther er gode kilder for eksperimentering og lydetablering. Hardware samplere er spesielt populære hos DJ'er som lar deg sample direkte fra Vinyl eller CD-opptak.

DJ Produksjon-nyheter

Elektron's Octatrack MKII, nye bankende hjertet av Studio oppsett

MKII utdyper suksesser kritikerroste forgjengeren Octatrack, og løfter enda mer funksjonalitet og praktisk enn noensinne.... Mer »

Roland starte FA-07 arbeidsstasjon og SE 02 Analog Synthesizer

Første synth postene i den Roland's 'Fremtid omdefinert', FA-07 arbeidsstasjon og SE-02 Synthesizer lover bruker komplett uttrykk og ombord allsidighet.... Mer »

ROLI utgivelser Seaboard blokk og Touch blokk MIDI-kontroller

Du har sett ROLI's Seaboard Grand og du har sett sine blokker kontrollere... gjør deg klar for den mest innovative sammenkobling i sommer.... Mer »