Datamaskinen DJ

Datamaskinen DJUtveksling blir stadig mer populært som flere og flere DJS oppdage kraften i datamaskinen for konsert og et studio verktøy. Kombinert med den nyeste DJ programvaren, en MIDI-kontroller eller keyboard, audio interface og en stor harddisk for lagring, trenger DJS ikke lenger å slepe tunge vinyl rundt med dem.

View All Information

Mest populære datamaskin DJUtveksling

Om datautstyr DJ

Programvare som Native instrumenter Traktor Scratch Pro er brukt av mange DJ-fra nybegynnere til profesjonelle. For de som ønsker å henge fast med deres vinyl innsamling av kollekt, men tilgang til kraften og fleksibiliteten til datamaskinen, er det mulig å bruke timecoded vinyl.

Noen DJS vil forbedre sine sett med visuelle effekter. Kjent som VJ'ing, kan film eller fortsatt bilder være synkronisert til musikk ved hjelp av en MIDI-kontroller.

Datamaskinen DJ nyheter

Numark annonsere etterfølgeren til NS6 Controller-NS6II

Bygge på grunnleggende suksess og utformingen av den NS6 kontrolleren, Numark bære neste generasjon av DJ kontrollere ivrig venter DJs verden over... Mer »

Denon DJ starte #ChangeYourRider i påvente av utgivelsen

Klar for det nyeste tilskuddet til den Denon DJ område, Denon har gitt ut en teaser som gir avgjørende LEDråder til hva nyeste kan være... Mer »

Native Instruments' Traktor Kontrol S8 på salg hos Gear4music nå

Har en rekke nyskapende komponenter som gir ultimate opplevelsen live DJ, Traktor Kontrol S8 er den nye standarden for kontrollere overalt... Mer »