DJ dekk og spillere

DJ dekk er ofte den viktigste delen av noen DJ installasjonen. Om de velger å bruke Vinyl, CD eller MP3 som deres medium, en DJ dekk (eller platespillere som de også kjent) tillate dem å mikse, skraper og beat-match separat lydspor.

View All Information

DJ dekk og spillere

Om DJ dekk & spillere

DJ dekk spenner over alt fra gamle skolen platespillere til avansert kontrollere. Uansett hva du liker, har vi et uslåelig utvalg av DJ utstyr fra produsenter som pioner, Native Instruments, Numark og Novation.

Mange DJ dekk i dag er hybrider som audio interface for integrering i et PC-basert oppsett - Numark NDX800 består av alle tre medier.

USB/MIDI-kontrollere, for eksempel Numark's NS7 også brukes i kombinasjon med virtuelle DJ software som NI'S Traktor-gi brukere kraftig programvare, men beholde den taktile siden av en platespiller.

Våre omfattende utvalget av DJ kit hos Gear4music.com inkluderer den nyeste DJ CD-spillere, Digital DJ, DJ-hodetelefonene, DJ miksere, DJ, MP3-spillere, DJ programvare, DJ Turntables, DJ-høyttalere og DJ belysning.

DJ nyheter

Numark annonsere etterfølgeren til NS6 Controller-NS6II

Bygge på grunnleggende suksess og utformingen av den NS6 kontrolleren, Numark bære neste generasjon av DJ kontrollere ivrig venter DJs verden over... Mer »

Stanton innlede ST.150 M2, STR.850 M2 og T.92 M2 platespillere

Med en overflod av spennende nye funksjoner, løfter M2 serien enorme mengder kreative og auditiv muligheter til kresne DJ.... Mer »

NAMM 2017: Denon DJ løslate deres nye Prime-utvalg

Førsteklasses serien har Media Player, platespiller, mikser og analyseprogramvare. Oppfylle alle mulige behov i moderne DJ, Denon DJ treffer spikeren på hodet.... Mer »

NAMM 2017: Akai avsløre MPC-X og MPC Live produksjonsmaskiner

Gå tilbake til sine røtter, Akai er satt til å lade den klassiske MPC-serien og legge en hel rekke moderne oppdateringer til den Ærede musikk produksjonsenheter... Mer »