DJ dekk og spillere

DJ dekk er ofte den viktigste delen av noen DJ installasjonen. Om de velger å bruke Vinyl, CD eller MP3 som deres medium, en DJ dekk (eller platespillere som de også kjent) tillate dem å mikse, skraper og beat-match separat lydspor.

View All Information

DJ dekk og spillere

Om DJ dekk & spillere

DJ dekk spenner over alt fra gamle skolen platespillere til avansert kontrollere. Uansett hva du liker, har vi et uslåelig utvalg av DJ utstyr fra produsenter som pioner, Native Instruments, Numark og Novation.

Mange DJ dekk i dag er hybrider som audio interface for integrering i et PC-basert oppsett - Numark NDX800 består av alle tre medier.

USB/MIDI-kontrollere, for eksempel Numark's NS7 også brukes i kombinasjon med virtuelle DJ software som NI'S Traktor-gi brukere kraftig programvare, men beholde den taktile siden av en platespiller.

Våre omfattende utvalget av DJ kit på Gear4music.com inkluderer den nyeste DJ CD-spillere, Digital DJ, DJ-hodetelefonene, DJ miksere, DJ, MP3-spillere, DJ programvare, DJ Turntables, DJ-høyttalere og DJ belysning.

DJ nyheter

Native Instruments' Traktor Kontrol S8 på salg på Gear4music nå

Har en rekke nyskapende komponenter som gir ultimate opplevelsen live DJ, Traktor Kontrol S8 er den nye standarden for kontrollere overalt... Mer »

Roland's "fremtiden. Redefinert"produkter nå i salg på Gear4music

Alt fra AE-10 Aerophone Digital vind Instrument til Boutique VP-03 Vocoder, Roland forblir i forkant av musikalske innovasjon.... Mer »

Roland DJ-808 DJ-kontroller og andre nye DJUtveksling

Roland første DJ Controller - DJ-808, kommer Gear4music.... Mer »

Native Instruments Maschine Jam lansert

Native Instruments har annonsert sin nyeste produkt - Maschine Jam.... Mer »