Digital pianoer

Digital pianoer, også kjent som elektriske pianoer, utvikles raskere enn noensinne. Med merkevarer som Roland og Yamaha som produserer nye modeller hele tiden, er digitale pianoer en av de mest allsidige, geniale og spennende musikalske instrumenter tilgjengelig i dag og har blitt et populært alternativ til tradisjonelle akustiske pianoer.

View All Information

Mest populære digitale pianoer

En Digital Piano Guide

Et digitalt piano er et elektrisk musikkinstrument som er utformet for å tjene som et alternative til tradisjonelle, akustiske pianoer. I motsetning til et akustisk piano har et elektrisk piano ingen strenger eller hammere, og ingen klangbunn. I stedet har et digitalt piano en elektronisk lydbrikke og høyttaler, som kopiere lyden og følelsen av å spille et tradisjonelt piano.

Ting du bør vurdere når du kjøper et digitalt piano

Det er en rekke ting du burde vurdere når du ser etter et digitalt piano. For eksempel hvor mange tangenter det elektriske pianoet har. Et godt digitalt piano burde ha 88 veide tangenter, som på 8865 Digital Piano ved Gear4music og Korg LP-350 Digital Piano.

Polyfoni nivå bør også tas i betraktning. Casio Privia PX-720 Digital Piano tilbyr for eksempel en 128-stemmers polyfoni.

Andre faktorer som bør tas i betraktning, er om det elektriske pianoet kommer med høyttalere, og hva dets minnekapasitet er, hvilke pedal alternativer du får, om et stativ er inkludert og hvor mange sanger og digitale effekter det kommer med.

Digital Piano nyheter

Roland avsløre eksklusiv markedsføring med ark musikk direkte Pass

Roland tilbyr en helt ny kampanje der de som kjøper noen Roland GP, LX eller HP piano får en gratis tre måneders abonnement på notene direkte passere.... Mer »

NAMM 2017: Roland avsløre RD-2000 Digital Piano

Med en rekke spennende funksjoner kombinerer RD-2000 de beste egenskapene av akustisk og digital pianoer i et nyskapende hybrid... Mer »

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 og ES110 Digital pianoer

Tilgjengelig for ordre nå hos Gear4music, Kawaier CN27, CN37 og ES110 Digital Piano kombinerer en autentisk klassisk følelse med en mengde moderne innslag... Mer »