Digital pianoer

Digital pianoer, også kjent som elektriske pianoer, utvikles raskere enn noensinne. Med merkevarer som Roland og Yamaha som produserer nye modeller hele tiden, er digitale pianoer en av de mest allsidige, geniale og spennende musikalske instrumenter tilgjengelig i dag og har blitt et populært alternativ til tradisjonelle akustiske pianoer.

View All Information

Mest populære digitale pianoer

En Digital Piano Guide

Et digitalt piano er et elektrisk musikkinstrument som er utformet for å tjene som et alternative til tradisjonelle, akustiske pianoer. I motsetning til et akustisk piano har et elektrisk piano ingen strenger eller hammere, og ingen klangbunn. I stedet har et digitalt piano en elektronisk lydbrikke og høyttaler, som kopiere lyden og følelsen av å spille et tradisjonelt piano.

Ting du bør vurdere når du kjøper et digitalt piano

Det er en rekke ting du burde vurdere når du ser etter et digitalt piano. For eksempel hvor mange tangenter det elektriske pianoet har. Et godt digitalt piano burde ha 88 veide tangenter, som på 8865 Digital Piano ved Gear4music og Korg LP-350 Digital Piano.

Polyfoni nivå bør også tas i betraktning. Casio Privia PX-720 Digital Piano tilbyr for eksempel en 128-stemmers polyfoni.

Andre faktorer som bør tas i betraktning, er om det elektriske pianoet kommer med høyttalere, og hva dets minnekapasitet er, hvilke pedal alternativer du får, om et stativ er inkludert og hvor mange sanger og digitale effekter det kommer med.

Digital Piano nyheter

Roland og Karimoku Team for KF-10 digitale Piano

Verdenskjente japanske møbler produsenten Karimoku har sammen med Roland å produsere et piano ser hver tomme så overdådig som det høres ut.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: Innføring av Nord etappe 3 Piano

Femte generasjon i den Nord scene Piano-serien, denne nye tillegg til Nord's "Stage" området er spesielt rettet mot prestasjonsbasert musiker.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: Yamaha annonsere oppdateringer for CLP

Med en rekke oppdateringer strekker seg over hele samlingen av CLP pianoer, Yamaha gi kritikerroste CLP området en lenge etterlengtede revolusjonere.... Mer »