Casio Digital pianoer

Gear4Music.com

Casio Digital pianoer er en del av porteføljen av instrumenter som gjorde selkabinettet til en av verdens mest kjente merkevarer. View All Information

Casio Digital Piano bestselgere

Første 46 produkt visning

Om Casio Digital pianoer

Casio ble grunnlagt i 1946, og er nå en av verdens ledende produsenter av forbrukerelektronikk og musikkinstrumenter. Gjennom sin utvikling Casio har strived å realisere sin løfte om "kreativitet og bidrag" gjennom innføringen av nykabinettende og fantasifull produkter.

På Gear4music.com.com vi arbeider tett med Casio å gi deres omfattende utvalg av digitale pianoer. Casio er spesialister i å lage pianoer for alle nivå av spillere og deres Privia register. Spesielt PX-130 er svært populært med sin enestående lydkvalitet og er fleksibelt nok for hjem, kirke, på skolen eller scene.

Vi tilbyr Casio pianoer fantastisk lyd, stilig design og avansert teknologi til de laveste prisene i Storbritannia.

Casio Digital Piano nyheter

NAMM 2017: Roland avsløre RD-2000 Digital Piano

Med en rekke spennende funksjoner kombinerer RD-2000 de beste egenskapene av akustisk og digital pianoer i et nyskapende hybrid... Mer »

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 og ES110 Digital pianoer

Tilgjengelig for ordre nå hos Gear4music, Kawaier CN27, CN37 og ES110 Digital Piano kombinerer en autentisk klassisk følelse med en mengde moderne innslag... Mer »

NAMM 2017: Casio starte Privia PX-160 og Celviano AP-460 i hvitt

Tilgjengelig for bestilling på Gear4music nå, både ærverdige PX-160 og AP-460 gir en rekke luksuriøse tonale muligheter for kresne musiker.... Mer »