Gear4music Digital pianoer

Gear4Music.com

Gear4music Digital pianoer tilbyr imponerende design, lyd og konstruksjon til en rimeligere pris enn mange dyrere merkevarer. View All Information

Digitale pianoer ved Gear4music

Første 20 produkter viser

Digitalt, Piano pakker ved Gear4music

Første 21 produkter viser

Minster Digital pianoer

Første 0 produkter viser

Digitale Piano kjøps råd

Et digitatl piano er et elektrisk instrument som er beregnet på å tjene hovedsakelig som en alternativ mulighet til sine tradisjonelle, akustiske kolleger. I motsetning til et akustisk piano har det ingen strenger, hammer og ingen klangbunn. I stedet har det elektronisk lyd chips og høyttalerne, som kan brukes til å kopiere lyden og følelsen av å spille et tradisjonelt piano.

Fordi et digitalt piano, er avhengig av sampling, kan det produsere en rekke andre lyder fra instrumentet. For eksempel kan musikere velge fra instrumenter som fløyter, harpe, strenger og perkusjon,og gjør et digitalt piano en tilpasningsmulig enhet.

Andre ting du bør vurdere når du kjøper et digitalt Piano

Det finnes også en rekke tilbehør som kan kjøpes for å forbedre et digitalt piano, for eksempel hodetelefoner. Musikere kan velge fra et utvalg av slike enheter, inkludert Roland RH-300 hodetelefoner, som kommer med en rett 3.4 m-kabel og Audio Technica ATH-M40FS hodetelefoner, som kommer med en kabel av samme lengde.

I mellomtiden, for de som ikke allerede har en, kan en piano krakk også være nødvendig. Gear4music produserer en Deluxe Piano krakk i tradisjonell stil, som er ideell for oss med et digitalt piano.

Digitalt, Piano nyheter

Casio forene krefter med Mercury Award nominert musiker Laura Mvula For musikklærer of the Year Awards 2017

Klassisk FMS berømte Music lærer Awards er satt til den største noensinne, utstillingsvindu enestående pedagogiske prestasjoner av musikk lærere fra over hele Storbritannia... Mer »

Musikmesse 2016: Casio GP-400 Grand Hybrid Piano lansert

Casio replikere flygelet spillopplevelse i nye GP-400 Grand Hybrid Digital Piano.... Mer »

Nord introdusere to fantastiske nye og unike instrumenter i Nord Piano-biblioteket.

Eiere av valgte Nord produktene kanne nå dataoverføre Fortepiano Mozart og Beethoven Broadwood lyder gratis.... Mer »

NAMM 2016: Nord Løft opp lokket på Nord Piano 3

Nord har løftet lokket på Piano 3 - handbuilt i Sverige, dette 88 nøkkel keyboardet har forbedret vektet handling for et flygel føler, elfenben preg og utvidet minne.... Mer »