Gear4music Digital pianoer

Gear4Music.com

Gear4music Digital pianoer tilbyr imponerende design, lyd og konstruksjon til en rimeligere pris enn mange dyrere merkevarer. View All Information

Digitale pianoer ved Gear4music

Første 39 produkt visning

Digitalt, Piano pakker ved Gear4music

Første 29 produkt visning

Digitale Piano kjøps råd

Et digitatl piano er et elektrisk instrument som er beregnet på å tjene hovedsakelig som en alternativ mulighet til sine tradisjonelle, akustiske kolleger. I motsetning til et akustisk piano har det ingen strenger, hammer og ingen klangbunn. I stedet har det elektronisk lyd chips og høyttalerne, som kan brukes til å kopiere lyden og følelsen av å spille et tradisjonelt piano.

Fordi et digitalt piano, er avhengig av sampling, kan det produsere en rekke andre lyder fra instrumentet. For eksempel kan musikere velge fra instrumenter som fløyter, harpe, strenger og perkusjon,og gjør et digitalt piano en tilpasningsmulig enhet.

Andre ting du bør vurdere når du kjøper et digitalt Piano

Det finnes også en rekke tilbehør som kan kjøpes for å forbedre et digitalt piano, for eksempel hodetelefoner. Musikere kan velge fra et utvalg av slike enheter, inkludert Roland RH-300 hodetelefoner, som kommer med en rett 3.4 m-kabel og Audio Technica ATH-M40FS hodetelefoner, som kommer med en kabel av samme lengde.

I mellomtiden, for de som ikke allerede har en, kan en piano krakk også være nødvendig. Gear4music produserer en Deluxe Piano krakk i tradisjonell stil, som er ideell for oss med et digitalt piano.

Digitalt, Piano nyheter

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 og ES110 Digital pianoer

Tilgjengelig for ordre nå hos Gear4music, Kawaier CN27, CN37 og ES110 Digital Piano kombinerer en autentisk klassisk følelse med en mengde moderne innslag... Mer »

Roland GP607 Digital flygel ibenholt/hvit nå på lager

Kombinerer fordelene med en akustisk lyd og praktisk bruk av moderne teknologi, er GP607 sikker på å bringe elegansen i overflod til alle husholdninger... Mer »

Casioer GP-500 Celviano Hybrid digitale flygel tildelt tittelen "mest Innovative og pålitelige Piano produkt for 2016"

Fullstappet med en rekke flotte funksjoner, Celviano Grand Hybrid tilbyr spilleren enestående ytelse og uovertruffen tone... Mer »

Gear4music nå strømpe Casio Celviano GP-300 Grand Hybrid pianoer

Luksuriøse digital piano designet for å trofast gjenskape lyden av en grand akustisk piano, den Casio Celviano GP-300 er det perfekte verktøyet uttrykk for kresne pianist... Mer »