Piano tilbehør

Vårt omfattende piano tilbehør utvalg inneholder utstyr til piano og keyboards, alt fra pedaler til strømforsyninger, stoler og renholdsutstyr fra ledende produsenter som Casio, Yamaha og Quiklok.

View All Information

Mest populaere Piano og Keyboard tilbehor

Om Piano tilbehør

Nødvendig Tilbehør for din keyboard eller piano avhenger svært mye av på hvordan du bruker den. Avgjørende for alle transport en bærbart keyboard er en gig bag eller rettssak å beskytte instrumentet, så vel som en lett å transportere stativ.

Vi produserer mange av våre egne stativ i begge enkelt, eier 2 og 3 lags-modeller som tillater fleksibilitet, men mange keyboard du.

Piano nyheter

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 og ES110 Digital pianoer

Tilgjengelig for ordre nå hos Gear4music, Kawaier CN27, CN37 og ES110 Digital Piano kombinerer en autentisk klassisk følelse med en mengde moderne innslag... Mer »

Roland GP607 Digital flygel ibenholt/hvit nå på lager

Kombinerer fordelene med en akustisk lyd og praktisk bruk av moderne teknologi, er GP607 sikker på å bringe elegansen i overflod til alle husholdninger... Mer »

Casioer GP-500 Celviano Hybrid digitale flygel tildelt tittelen "mest Innovative og pålitelige Piano produkt for 2016"

Fullstappet med en rekke flotte funksjoner, Celviano Grand Hybrid tilbyr spilleren enestående ytelse og uovertruffen tone... Mer »