Gibson Elektriske Gitarer

Gear4Music.com

Gibson gitarer har kommet langt siden selskapet ble grunnlagt for over 100 år siden. Gibson er ansvarlig for å gi gitarverden noen av de mest karakteristiske gitardesign og lyder - særlig Gibson Les Paul og SG-modeller. View All Information

Mest populære Gibson-gitarer

Første 17 produkt visning

Gibson gitar Info

Gibson gitarer har blitt valgt av noen av verdens mest kjente musikere, inkludert mange topp gitarister som Angus Young, Eddie Van Halen, Slash, Kirk Hammett og Dave Grohl. Med spenn fra Jazz til Heavy Metal og alle sjangere i mellom, har Gibson lyden definert utallige band, scener og epoker av musikk.

Les Paul, SG, Flying V og Explorer har blitt gitar design klassikere, hver kjent for sin dype, varme, fyldige lyd og uslåelige spillbarhet.

I de senere år, har innføringen av Gibson Robot tuning teknologi, Chameleon tone og HEX pickups vist at de ikke bare er et selkabinett med prestisjetung historie, men også et selkabinett som ser fremover.

Gibson gitar nyheter

Gibson utløse klokke dyrere enn en Standard Les Paul gitar

Gjennom et samarbeid med ur produsenten Raymond Weil, Gibson's 'Freelancer' se par ekstravaganse og musikalsk inspirert design med imponerende resultater... Mer »

NAMM 2017: Gibson 2017 Traditional, High Performance, S Serien

Avslører deres nye utvalg av svært rimelig S-serien, Gibson dish the dirt om deres 2017 utstilling inkludert Traditional Serien, High Performance Series og mer.... Mer »

Gear4music vil være strømpe Gibson 2017 utvalg

Å bringe en levende sprut av farger, variasjoner på klassiske modeller og enestående tone, Gear4music er stolte av å lager området Gibson 2017.... Mer »