Gibson elektrisk gitar

Gear4Music.com

Gibson elektriske gitarer har kommet langt siden selkabinettet ble grunnlagt for over 100 år siden. Gibson er ansvarlig for å gi gitar verden noen av de mest karakteristiske gitar designer og lyder - særlig de Gibson Les Paul og SG modellene. View All Information

Mest populære Gibson gitars

Første 19 produkt visning

Gibson gitar Info

Gibson gitarer har blitt valgt av noen av verdens mest kjente musikere, inkludert mange topp gitarister som Angus Young, Eddie Van Halen, Slash, Kirk Hammett og Dave Grohl. Med spenn fra Jazz til Heavy Metal og alle sjangere i mellom, har Gibson lyden definert utallige band, scener og epoker av musikk.

Les Paul, SG, Flying V og Explorer har blitt gitar design klassikere, hver kjent for sin dype, varme, fyldige lyd og uslåelige spillbarhet.

I de senere år, har innføringen av Gibson Robot tuning teknologi, Chameleon tone og HEX pickups vist at de ikke bare er et selkabinett med prestisjetung historie, men også et selkabinett som ser fremover.

Gibson gitar nyheter

Gear4music vil være strømpe Gibson 2017 utvalg

Å bringe en levende sprut av farger, variasjoner på klassiske modeller og enestående tone, Gear4music er stolte av å lager området Gibson 2017.... Mer »

Se: Michael J Fox og Coldplay teamet opp å utføre Johnny B. Goode

Michael J Fox bringer gamle klassikere tilbake til fremtiden med hjelp av Coldplay.... Mer »

NAMM 2016: Gibson Memphis avsløre 2016 utvalg

Vi presenterer den nye linjen av Gibson Memphis' fantastisk high-end hollowbodies.... Mer »