PRS gitarer

Gear4Music.com

Paul Reed Smith gitars har produsert høy kvalitets instrumenter i Stevensville, Maryland siden 1985. Selkabinettets målsetning avslører sin hengivenhet til gitarens rike kulturarv, kombinert med en ustoppelig jakt på ny teknologi for å berike sine instrumenter med en kompromissløs tone, spillbarhet og skjønnhet. View All Information

Mest populaere PRS gitarer

Første 19 produkt visning

PRS gitarer

PRS gitarer hadde en beskjeden begynnelse, bygget opp fra en manns ambisjon.

Etter å gjøre sin første gitar som en utfordring til hans musikk universitetsprofessor, musikeren Paul Reed Smith utviklet hans unike merkevare av PRS gitarer med Decade med testing, rethinking og gjenoppfinne.

Disse imponerende standarder for forskning har blitt opprettholdt, som selskapet har vokst til en stor industris tilstedeværelse, gjennom streng kvalitetskontroll på hvert trinn i prosessen og stolthet og kunnskap om håndverkere i workshops. PRS gitar produksjon er avhengig av en gjennomtenkt kombinasjon av automatiserte prosesser og hånd laging for å produsere instrumenter av høyeste kvalitet.

PRS gitar nyheter

NAMM 2017: PRS Avslører Helt Ny Serie 'Sonzera Amps'

Sonzera serien består av en 50W combo, 50W hodet og 20W combo. Brukes av Black Stone Cherry og Snarky Puppy, forvent profesjonell klang fra første sekund.... Mer »

Gratis gaver fra PRS gitarer i begrenset tid tilbud

Kjøpe noen PRS gitar før August 31 2016 å kvalifisere for online bilag bruke direkte på produsentens webområde.... Mer »

PRS gitar feirer 30-årsjubileet

PRS gitar feirer 30 år med en egen nettside tilbyr historier fra historien til Paul Reed Smith gitarer og innbydende kunstnere og spillere å dele sine erfaringer.... Mer »