Elektriske gitarer fra Gear4music

Gear4Music.com

Elektriske gitarer har vært i forkant av Gear4Music's forskning, design og utvikling av musikkinstrumenter siden selskapet ble grunnlagt i 2003. Gear4music's elektriske gitarer er laget for å gi musikere muligheten til å spille på gitarer i høy kvalitet til lavest mulige priser. View All Information

Elektriske gitarpakker fra Gear4music

Første 65 produkt visning

Rimelig elektrisk gitar

Gibson Les Paul og Fender elektriske gitarer kan selge i detalj for flere tusen pounds, men elektriske gitarer for nybegynnere er tilgjengelige for mindre enn 1,045. Et eksempel på en billig elektrisk gitar er LA elektrisk gitar + Amp Pack, som inneholder alt en nybegynner trenger for å begynne å spille gitar en gang for under 941.00. Det inkluderer en 15 watt gitar amp med 6,5" høyttaler for praktisert, en gitar leder, en stropp, en polstret gig bag, et sett av reservedeler strenger, en hakke og en ett års garanti. Den elektriske gitaren seg selv har en hals laget av lønn - den vanligste typen av tre som brukes i nakken - som bidrar til å utvide diskant lyden av gitar på grunn av sin hardhet. Gitaren er i stand til å produsere en rekke lyder, takket delvis til sin 3 x singel coil pickups med en omvendt Woundet midt pickup, slik at brukere kan eksperimentere med å spille forskjellige musikkstiler.

En annen er av våre store gitarer for nybegynnere New Jersey elektrisk gitar! New Jersey har en lønnehals også og inneholder humbucker pickups designet for å skape typen varme toner som vanligvis forbindes med vintage elektriske gitarer.

Elektrisk gitar nyheter

Nå strømpe Fender Custom Shop Custom Shop Eric Clapton Signature Strats

Har best dager gått av Eric Clapton Signature Start uttrykker klassisk Fender personlighet av en rekke quirky moderne ting.... Mer »

Music Man slipper nye Cutlass gitar med HSS Pickups

Bygge på suksessen av deres Cutlass oppføringer, Music Man ta en velprøvde favoritt og gjøre det mer allsidig enn noensinne med en ekstra pickup.... Mer »

Fender annonsere sin første forskrifter på Rosewood

Etter CITES avtalen i fjor, Fender har annonsert at deres Elite gitar og bassregister vil være underlagt strenge reguleringer og substitusjon av skogen.... Mer »

EarthQuaker Devices enheter utløse nye Fuzz Erupter Pedal

Control harmonisk innhold og produksjon av tonen i ett slag. Designet for alt modig og seig, Earthquaker's Erupter setter fuzz tilbake på kartet.... Mer »