Elektro-akustisk gitar

Elektro-akustiske gitarer tilbyr det beste fra begge verdener - tonen i en akustisk gitar med kraften, volumet og mulighetene til en elektrisk gitar. De passer spesielt bra for sceneopptreden der de kan plugges rett inn i en forsterker uten behov for mikrofoner.

View All Information

Mest populære elektroakustiske gitarer

Første 23 produkt visning

Om elektroakustisk gitar

Elektro-akustisk gitar lar akustisk gitarister å forsterke lyden av deres akustisk. Der det er en elektrisk gitar, er avhengig av forsterkningen til produserer sin lyd, forsterkes bare vanligvis en akustisk for live bruk i konserter og prøvene. Elektro-akustisk er forsterket ved hjelp av en innebygd pickup og preamp-system. Dette er vanligvis batteridrevet og vil ha grunnleggende EQ og ofte en tuner ombord også.

Dreadnought electro akustisk, som Yamaha APX500, er sannsynligvis den mest populære typen electro akustisk gitar hittil, takket være sine kompromiss mellom størrelse og volum.

Hos Gear4music.com lager vi alle varianter av electro akustiske gitarer, inkludert en rekke elektroakustisk gitar-pakker til lave priser.

Elektro-akustisk gitar nyheter

Ed Sheeran signatur ' del ' gitar tilgjengelig for pre-ordre

Gjennom et samarbeid med Martin, Sheerans nyeste signaturmodell har kunstverk fra sitt nyeste album "÷" og har blitt bygget til hans egne spesifikasjoner.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: Martin Sommertid og DSTG og 0-18 gitarer

Skrevet som 'rimeligere' alternativene fra Martin på årets Musikmesse, disse nye modellene viser en sofistikert estetiske og ikoniske tone.... Mer »

Tanglewood's Sundance ytelse Pro serien hos Gear4music

Melding tradisjon med moderne produksjonsteknikker, Tanglewood's Sundance ytelse Pro serien tilbyr spilleren unik tone med en særpreget personlighet.... Mer »