Elektro-akustisk gitar

Elektro-akustiske gitarer tilbyr best fra begge verdener - tonen i en akustisk med kraft, volum og egenkabinettene til en elektrisk. De er spesielt ideelt på scene der de kan plugges rett inn i en forsterker uten behov for mikrofoner.

View All Information

Mest populære elektroakustiske gitarer

Første 33 produkter viser

Om elektroakustisk gitar

Elektro-akustisk gitar lar akustisk gitarister å forsterke lyden av deres akustisk. Der det er en elektrisk gitar, er avhengig av forsterkningen til produserer sin lyd, forsterkes bare vanligvis en akustisk for live bruk i konserter og prøvene. Electro akustikk er forsterket ved hjelp av en innebygd pickup og preamp-system. Dette er vanligvis batteridrevet og vil ha grunnleggende EQ og ofte en tuner ombord også.

Dreadnought electro akustisk, som Yamaha APX500, er sannsynligvis den mest populære typen electro akustisk gitar hittil, takket være sine kompromiss mellom størrelse og volum.

På Gear4music.com lager vi alle varianter av electro akustiske gitarer, inkludert en rekke elektroakustisk gitar-pakker til lave priser.

Elektro-akustisk gitar nyheter

Yamaha lanseringen Competition å vinne en signert gitar av Ricky Gervais

Yamaha kjører en konkurranse for å falle sammen med utgivelsen av Ricky Gervais' nye film, David Brent-livet på veien... Mer »

Fender slipper nye gitar Tuning App

Fender lansere deres nye app ' Fender Tune', en app som er beregnet på nybegynnere og pro er både... Mer »

Sommer NAMM 2016: Nye Ibanez Artwood Vintage Thermo-alderen akustiske gitarer

Ibanez har lagt til seks nye gitarer for sine omfattende akustiske gitarer.... Mer »