Roland elektroniske trommesett

Gear4Music.com

Roland trommer representerer ultimate innen elektronisk trommesett og perkusjon. Som en verdensledende innen design, produsent og distribusjon av elektroniske trommesett, Roland har vært utforme banebrytende elektronisk perkusjon produkter i flere Decade. View All Information

Roland elektronisk trommesett

Første 22 produkt visning

Roland trommer Infromation

Roland trommer er viden anerkjent som de mest populære elektroniske trommene i verden, kjent for sine nyskapende teknologi og dynamiske spillopplevelse. Deres entry level kit den V-Drum HD-1 er perfekt for hjem, skole og studio miljøer.

For avansert trommeslagere Gear4music.com anbefaler Roland TD-trommer som starter med TD-11 opp til TD-30. Vi vet at kundene våre har ulike krav, av denne grunn vi holder et omfattende utvalg av Roland prosjektpakker til lave priser.

Roland trommesett nyheter

Roland avsløre eksklusiv markedsføring med ark musikk direkte Pass

Roland tilbyr en helt ny kampanje der de som kjøper noen Roland GP, LX eller HP piano får en gratis tre måneders abonnement på notene direkte passere.... Mer »

NAMM 2017: Roland avsløre RD-2000 Digital Piano

Med en rekke spennende funksjoner kombinerer RD-2000 de beste egenskapene av akustisk og digital pianoer i et nyskapende hybrid... Mer »

NAMM 2017: Roland avsløre Rubix serien og GO:MIXER

På CES Roland avslørt lanseringen av noen nye produkter utviklet for de som ønsker kompromissløs lyd uansett hvor de går... Mer »