Roland elektroniske trommesett

Gear4Music.com

Roland trommer representerer ultimate innen elektronisk trommesett og perkusjon. Som en verdensledende innen design, produsent og distribusjon av elektroniske trommesett, Roland har vært utforme banebrytende elektronisk perkusjon produkter i flere Decade. View All Information

Roland elektronisk trommesett

Første 27 produkter viser

Roland trommer Infromation

Roland trommer er viden anerkjent som de mest populære elektroniske trommene i verden, kjent for sine nykabinettende teknologi og dynamiske spillopplevelse. Deres entry level kit den V-Drum HD-1 er perfekt for hjem, skole og studio miljøer.

For avansert trommeslagere Gear4music.com anbefaler Roland TD-trommer som starter med TD-11 opp til TD-30. Vi vet at kundene våre har ulike krav, av denne grunn vi holder et omfattende utvalg av Roland prosjektpakker til lave priser.

Roland trommesett nyheter

Kjøpe en Roland JD-XA 4-stemmersanaloge Polysynth og få et sett av M-100 AIRA hodetelefoner gratis!

Fra nå frem til 31 desember, Roland tilbyr kundene muligheten til å få sine hender på premium kvalitet Hodetelefoner helt gratis... Mer »

Roland's "fremtiden. Redefinert"produkter nå i salg på Gear4music

Alt fra AE-10 Aerophone Digital vind Instrument til Boutique VP-03 Vocoder, Roland forblir i forkant av musikalske innovasjon.... Mer »

Roland annonsere flere nye utgivelser som bygger på noen av deres største Hits

AD-2 akustisk Amp og, CP-1 X kompressor JC-22 Jazz refrenget gitar forsterker... Mer »