Roland elektroniske trommesett

Gear4Music.com

Roland trommer representerer det ultimate innen elektronisk trommesett og perkusjon. Som en verdensledende aktør innen design, produsering og distribusjon av elektroniske trommesett, har Roland laget banebrytende elektroniske perkusjonsprodukter i flere tiår. View All Information

Roland elektronisk trommesett

Første 21 produkt visning

Roland trommer Infromation

Roland trommer er viden anerkjent som de mest populære elektroniske trommene i verden, kjent for sine nyskapende teknologi og dynamiske spillopplevelse. Deres entry level kit den V-Drum HD-1 er perfekt for hjem, skole og studio miljøer.

For avansert trommeslagere Gear4music.com anbefaler Roland TD-trommer som starter med TD-11 opp til TD-30. Vi vet at kundene våre har ulike krav, av denne grunn vi holder et omfattende utvalg av Roland prosjektpakker til lave priser.

Roland trommesett nyheter

Roland starte FA-07 arbeidsstasjon og SE 02 Analog Synthesizer

Første synth postene i den Roland's 'Fremtid omdefinert', FA-07 arbeidsstasjon og SE-02 Synthesizer lover bruker komplett uttrykk og ombord allsidighet.... Mer »

Fremtiden omdefinert: Roland Blues Cube britiske EL84, BOSS MS-3

Siste nytt fra Roland's Future omdefinert, Blues Cube britiske EL84 endret og MS-3 Multi Effects Switcher påtent gitar samfunnet i påvente... Mer »

Roland og Karimoku Team for KF-10 digitale Piano

Verdenskjente japanske møbler produsenten Karimoku har sammen med Roland å produsere et piano ser hver tomme så overdådig som det høres ut.... Mer »