Fender Elektriske Gitarer

Gear4Music.com

Fender har definert gitar verden i flere Decade. Siden 1946 har Fender vært en av de mest ikoniske og kjente merkevarene innen musikk, og avgjørende for suksessen til et stort utvalg av kunstnere. Siden detse ydmyke begynnelser i 1951, har den berømte Telecaster gitaren gått på å være en bærebjelke i etapper og ytelse områder over hele verden. Fender's Tele har blitt spilt av Ritchie Kotzen og Jim Root (Slipknot) å nevne noen som velger telecaster som deres "go to" ikoniske gitar. View All Information

Fender gitarer bestselgere

Første 17 produkter viser

Om Fender elektrisk gitar

Brukt i nesten alle tenkelige genre, har Fender instrumenter oppnådd kultstatus. Fender lyden er unik; fra den strålende, sparkly kimingen til ' 65 Deluxe Reverb forsterkeren, til den varme og resonante klangen av en Standard Strat – Fender tonen er etterspurt av gitarister overalt - på Gear4music.com.com forstår vi dette, og det er derfor vi tilbyr komplett Fender utstyr til lave priser.

Fender gitar nyheter

Fender slipper en ny utvalg av i-øret-skjermer

En ny serie med profesjonell i-øret-skjermer med en premium lydkvalitet, ideelt for opptredener, innspilling og lytte.... Mer »

Fender slipper nye gitar Tuning App

Fender lansere deres nye app ' Fender Tune', en app som er beregnet på nybegynnere og pro er både... Mer »

Clapton og Rolling Stones sammen

Gitar-ikon til funksjonen sammen Richards og tre nye steiner album... Mer »