Fender Elektriske Gitarer

Gear4Music.com

Fender har vært en av de mest ikoniske og kjente elektrisk gitar-merker siden 1946 og har vært avgjørende for suksess for mange artister. View All Information

Fender gitarer bestselgere

Første 16 produkt visning

Om Fender elektrisk gitar

Brukt i nesten alle tenkelige genre, har Fender instrumenter oppnådd kultstatus. Fender lyden er unik; fra den strålende, sparkly kimingen til ' 65 Deluxe Reverb forsterkeren, til den varme og resonante klangen av en Standard Strat – Fender tonen er etterspurt av gitarister overalt - på Gear4music.com.com forstår vi dette, og det er derfor vi tilbyr komplett Fender utstyr til lave priser.

Fender gitar nyheter

Fender annonsere sin første forskrifter på Rosewood

Etter CITES avtalen i fjor, Fender har annonsert at deres Elite gitar og bassregister vil være underlagt strenge reguleringer og substitusjon av skogen.... Mer »

Nye Fender Mustang første noensinne WiFi-kompatibel forsterker

Bruk wireless teknologien å hjelpe spilleren oppnå sømløs spiller, den nye Mustang serien er det første trinnet i en modig ny verden av forsterkere.... Mer »

Fender's Tune App nå tilgjengelig for Android-enheter

Lanseringen intuitivt app i fjor, er det nå gjort tilgjengelig for dem som ikke har en iOS-enhet, gjør attentive tuning universell... Mer »