Peavey strøm-forsterkere

Gear4Music.com

Peavey har produsert lydutstyr i over 60 år og har vokst til å bli en av de største produsentene av lydutstyr i hele verden. View All Information

Peavey Power forsterkere

Første 5 produkt visning

Om Peavey Power forsterkere

Peavey har vært lyd utstyr i over 60 år og har vokst til en av de største audioutstyr produsentene i verden. Skyve teknologiske barrierer Peavey risting opp pro audio bransjen i over tretti år med sitt nykabinettende makt forsterker design og fortsatt setter standarder i dag.

På Gear4music.com.com vi holder Peaveys banebrytende IPR serien ved å benytte en avansert design dramatisk å redusere vekten, øke utdata kraft, pålitelighet og termisk effektivitet. En revolusjon innen teknologi forsterker for Peavey IPR 1600 er en svært vellykket makt amp over hele verden og en ettertraktet amp her på Gear4music.com.com, bemerket for sin høyhastighets klasse D-topologi som gir den høyeste oppløsningen for lyd og effektivitet som er tilgjengelig.

Peavey Power Amp nyheter

Peavey avsløre 6505 Piranha Amplifier Head

Peavey avsløre en kjappere versjon av deres klassiske høy gain amp.... Mer »

Black Friday salg nå på - våre Top Picks

Denne vinteren har vi kickstarting julehandelen med 4 fulle dager med den beste musikken tilbud rundt, det er svart fredag!... Mer »

Peavey Vypyr VIP forsterkere fa gratis redigere programvare

Peavey har gjort gratis Vypyr Edit programvare tilgjengelig for deres Vypyr VIP serien forsterkere.... Mer »