DJ Tech verktøy Chroma vinklet USB-kabel, blå

kr 126 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 1 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 75860

 • 1,5 meter USB 2.0 kabel.
 • Støy-filtrering kabeldesign.
 • Gull belagt USB kontakter sikrer lang levetid.
 • Vinklet kabel minimerer dokumentbeskyttelsen fjernes.
 • Med DJTT Borrelåsstropp

DJ Tech verktøy Chroma vinklet USB-kabel, blå

- detaljer
DJ Tech verktøy Chroma vinklet kabelen er en premium-kvalitet USB-kabelen som er optimalisert for lydprogrammer. Denne iøynefallende USB kabelen har støy filtrering teknologi, redusere alle grensesnitt langs signalbane. Funksjonene kabel en straight og en vinklet USB-tilkobling gjør det ideelt for enheter som kontrollere og audio grensesnitt, vinklet kabelen også bidrar til å hindre noen dokumentbeskyttelsen fjernes. Kabelen også leveres komplett med en Borrelåsstropp slik at du kan enkelt bryte opp kablene stund på bevege.

Produktreferanse: 75860

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Høy ytelse USB-kabel

Vinklet USB-kabel for DJ Tech verktøy Chrome er det ideelle valget for noen musiker eller hørlig entusiast. Hver av kabler har to ferrite core choker med i kabelen bidrar til å eliminere eventuelle forstyrrelser langs signalbane. Dette resulterer i best mulig lyd signal og i sin tur bedre kvalitet og ytelse. Kabelen er 1,5 meter i lengde og tilgjengelig i åtte iøynefallende farger, passet enhver stil eller noe oppsett. Vinklet kabelen bidrar til å minimere eventuelle dokumentbeskyttelsen fjernes omfattende og langvarig bruk. Dette gjør det ideelt for en rekke enheter fra håndholdte kontrollere audio grensesnitt og mer. Chrome vinklet kabelen har også Gullkontaktene sikrer lang levetid og høy kvalitet dataoverføring. Kabelen leveres komplett med en Borrelåsstropp, slik at du kan enkelt bryte opp kabelen på farten.

Funksjoner

 • Iøynefallende blå finish
 • Vinklet kabelen hindre at dokumentbeskyttelsen fjernes og bekjemper mot stress
 • Støy-filtrering kabeldesign
 • Ideell for lydenheter
 • Gullplater USB-kontaktene øke levetid på kabelen
 • Høyhastighets USB 2.0-kabel
 • Leveres komplett med DJTT Borrelåsstropp
 • 1,5 meter i lengde