Gibson Gitarer

Gear4Music.com

Gibson har kommet langt siden selskapet ble grunnlagt for over 100 år siden. Fra å opprinnelig produsere mandoliner, er de nå ansvarlig for å gi gitarverden noen av de mest karakteristiske elektriske gitarene som er laget, spesielt Les Paul og SG, samt Flying V og Explorer modellene. View All Information

Gibson bestselgere

Første 15 produktvisninger

Om Gibson

Gibson grunnlegger Orville Gibson produsert Mandolins i Michigan, i slutten på 1890-tallet. Han først oppfunnet archtop gitar bruke samme type erke toppen funnet på en fiolin. Av 1930-årene, Gibson var også gjør flattop akustiske gitarer, så vel som den første kommersielt tilgjengelig Hollowbody elektrisk gitaren.

Senere i tidlig på 1950-tallet introduserte Gibson sin første og mest populære gitar til dato, Les-Patrick som elektrisk gitar var økende i popularitet. Siden da har Les Paul blitt en av de mest kjente og populære gitarer, brukes av slike som Jimmy Page, Keith Richards, Jeff Beck, Pete Townsend, Slash og mange mer ikoniske gitaristene.

Gibson også utgitt andre populære modeller, for eksempel SG, ES-335, Explorer, Flying V og mange andre gitarer, alle som er brukt i alle sjangere av musikk fra rock til pop, reggae til blues. Å være på bare 50 lisensiert UK Gibson-forhandlere kan vi tilby et fantastisk utvalg av Gibson elektrisk gitar, akustisk gitar, bassgitar og tilbehør alle på de laveste prisene.