Gibson Gitarer

Gear4Music.com

Gibson har kommet langt siden selskapet ble grunnlagt for over 100 år siden. Fra å opprinnelig produsere mandoliner, er de nå ansvarlig for å gi gitarverden noen av de mest karakteristiske elektriske gitarene som er laget, spesielt Les Paul og SG, samt Flying V og Explorer modellene. View All Information

Gibson bestselgere

Første 17 produkt visning

Om Gibson

Gibson grunnlegger Orville Gibson produsert Mandolins i Michigan, i slutten på 1890-tallet. Han først oppfunnet archtop gitar bruke samme type erke toppen funnet på en fiolin. Av 1930-årene, Gibson var også gjør flattop akustiske gitarer, så vel som den første kommersielt tilgjengelig Hollowbody elektrisk gitaren.

Senere i tidlig på 1950-tallet introduserte Gibson sin første og mest populære gitar til dato, Les-Patrick som elektrisk gitar var økende i popularitet. Siden da har Les Paul blitt en av de mest kjente og populære gitarer, brukes av slike som Jimmy Page, Keith Richards, Jeff Beck, Pete Townsend, Slash og mange mer ikoniske gitaristene.

Gibson også utgitt andre populære modeller, for eksempel SG, ES-335, Explorer, Flying V og mange andre gitarer, alle som er brukt i alle sjangere av musikk fra rock til pop, reggae til blues. Å være på bare 50 lisensiert UK Gibson-forhandlere kan vi tilby et fantastisk utvalg av Gibson elektrisk gitar, akustisk gitar, bassgitar og tilbehør alle på de laveste prisene.

Gibson nyheter

Gibson utløse klokke dyrere enn en Standard Les Paul gitar

Gjennom et samarbeid med ur produsenten Raymond Weil, Gibson's 'Freelancer' se par ekstravaganse og musikalsk inspirert design med imponerende resultater... Mer »

NAMM 2017: Gibson 2017 Traditional, High Performance, S Serien

Avslører deres nye utvalg av svært rimelig S-serien, Gibson dish the dirt om deres 2017 utstilling inkludert Traditional Serien, High Performance Series og mer.... Mer »

Gear4music vil være strømpe Gibson 2017 utvalg

Å bringe en levende sprut av farger, variasjoner på klassiske modeller og enestående tone, Gear4music er stolte av å lager området Gibson 2017.... Mer »