Admira Infante 3/4 klassisk gitar

kr 1 498 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 8 November 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 74378

 • Oppføringen nivå gitar.
 • Størrelse passer for mindre spillere.
 • Godt balansert Tone.
 • Begrense halsen.
 • Autentiske spanske Tone

Admira Infante 3/4 klassisk gitar

- detaljer
Admira 1955 Infante 3/4 størrelse gitaren er spesielt produsert for yngre eller fysisk mindre gitaristen, å hjelpe i rask oppkjøpet av ferdigheter og praktisk evne. Med trange halsen ideell for mindre hender, gjør læringsprosessen som mye lettere for et barn som kan finne en større gitar upraktisk og uhåndterlig.

Produktreferanse: 74378

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Admira Infante 3/4 størrelsen klassisk gitar er designet for å passe de spesifikke behovene unge spillere som ønsker for å få en lovende start i tradisjonell klassisk musikk. Det er lik den større skalaen 'Almeria"i konstruksjonen, minus den smalere og mer slank hals, betyr at det har alle eksepsjonell tonale kvaliteter av sine større kolleger, men på en brøkdel av pris og størrelse.

Oregon Pine toppen, Sapelli tilbake og Mongoy gripebrettet/bridge bidrar til sin godt balansert tonen og projeksjon, blander en blanding av myk og issørpe toner som skal brukes på spillerens skjønn.

Spesifikasjoner

Kroppen og Bridge
 • Bridge: Mongoy
 • Toppen: Laminert Oregon Pine
 • Sidene: Sapelli
Nakken og gripebrett
 • Halsen: Samanguilla
 • Gripebrett: Mongoy
Hardware
 • Maskin hoder: Nikkel