Admira Malaga klassisk gitar

kr 2 157 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er tilgjengelig for bestilling fra leverandøren vår.

Dette elementet er tilgjengelig for bestilling fra leverandøren vår.

Når du plasserer din bestilling, vil vi be om dette elementet fra leverandøren vår så snart som mulig. Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandøren vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsrammer. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 14 Juni 2017

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 74383

  • Solid Cedar toppen gir skarpe projeksjon.
  • Lett og lett å transportere.
  • nybegynner gitar.
  • Slitesterk og holdbar bygge.
  • Slimline smale hals

Admira Malaga klassisk gitar

- detaljer
Den Admira Malaga er specifcally utviklet for bruk av nybegynnere som ønsker å finpusse sine ferdigheter på en fagmessig laget spansk gitar. Med sin lette og slank form er Admira Malaga svært nyttig for dem med en kortere register eller mindre hender, som kan finne større modeller av gitar upraktisk.

Produktreferanse: 74383

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Den Admira Malaga ligner i design til sin fetter, den populære Almeria klassisk gitaren, men har en relativt slankere hals. For å oppnå sin enestående klang og projektive evner kombinerer gitar flere tone skogen som produserer en varm og konsekvent lyd.

Med en Mongoy kan gripebrett spilleren forvente en solid og spenstig tre som er lett å navigere. Samanguila halsen er smidig og glatt gir en en sterk resonans som bærer en klar og gjennomsiktig tone. Ideell for begynnelsen gitarist, den Admira Malaga gir profesjonell grade kvaliteten av høyere utvalg gitarer, men på en brøkdel av prisen.

Spesifikasjoner

Kroppen
  • Farge: Naturlig
  • Topp materiale: Solid Cedar
  • Tilbake og siden materialet: Sapele
Nakken og gripebrett
  • Halsen materiale: Samanguilla
  • Gripebrett materiale: Mongoy