Bugera Trirec Infinium Boutique-Style 100W 3-kanals ventil Amp hodet

 • Video 1
kr 6 749 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 3 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 3 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 439
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Bugera Trirec Infinium Amp hodet.
 • 3 Preamp-kanaler.
 • Hånd bygget 100 w forsterker.
 • Revolusjonerende INFINIUM ventil livet multiplikator-teknologi.
 • FX-løkke

Bugera Trirec Infinium Boutique-Style 100W 3-kanals ventil Amp hodet

- detaljer

Featuring begge en analog og solid-state lyder, er Infinium klar til å rocke med en full palett av toner! TRIREC gir deg tre pre-amp kanaler, hver med en rekke alternativer soniske, interne reverb, en justerbar og eksterne switchable boost, en FX-løkke.Produktreferanse: 27544

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Beste av begge verdener

De fleste av dagens forsterkere har SSD likerettere, som har høy effekt og tett bassgjengivelse. Men mange gitarister foretrekker ventil-baserte likerettere, som er kjent for deres "synke" effekt - betyr dette i utgangspunktet når du smelle en akkord, det ikke nå full volumet umiddelbart, men i stedet gjør en tøff første innvirkning før raskt blomstrende inn en klassisk rock ultimatum. Med BUGERA TRIREC er både arter av likeretter levende og godt i samme amp. Du kan også bruke dem på samme tid! Velg silisium dioder for høy effekt og tett bass, ventiler (2 x 5U4 ventiler) for lavere effekt og den allmektige "synke," eller en kombinasjon av de to kalt ventiler og dioder medium-drevet drift spiked med like deler punch og vintage nåde.

Bakpanelet

TRIRECS utrolig tonale variasjoner gjør det en recording studio perle, men det har funksjoner som gjør det like fantastisk på scene. Bakpanelet har en LINE OUT jack med dedikert nivå knott for å sende signal til en slave-amp, samt høyttaler kontakter med valgbar impedans (16, 8 eller 4-Ohms), gjør denne forsterkeren kompatibel med nesten alle høyttalerkabinett. Innebygd FX Loop har kontroller for justering av utdata (send) og tilbake nivåer separat. Tilknyttede tilordne knotten har fire: FX loop er alltid på, har enkelte status per kanal, aktiveres via fotbryteren eller deaktiveres. Du får også seks eksterne bytte knekt at kanalbytting, BOOST, REVERB og FX LOOP å bli kontrollert av en ekstern bytter systemet. Dette er hvor du finner inndata for FSB106A fotbryteren, som også styrer disse parameterne, og tilbyr en MIDI IN/gjennom tilkobling kontrollerer TRIREC synkronisert med MIDI-oppsett.

Varipower teknologi

Det er ingenting som brølende "soft-clip" lyden av mettet strøm ventiler, men disse tonene er normalt tilgjengelig bare når en forsterker volum er cranked. Dessverre denne typen volum er ikke et alternativ når du er jamming bort i din leilighet på 3:00, eller hvis du er opptreden i en liten klubb. Det er derfor TRIREC har det Varipower roterende control, som justerer utgangseffekt alt fra 1 til 100 watt. Om du prøver å spille inn en brennende solo uten å ta med naboer eller blåser taket av største konserten i livet ditt, er TRIREC alltid klar til å gi lyden av overstyrte ventil raseri.

Revolusjonerende INFINIUM ventil livet multiplikator teknologi

Forlenger livet til din forsterker dyre strøm ventiler opptil 20 ganger, gir utrolig pålitelig og konsekvent tone over hele levetiden til ventiler. Ikke behov for dyre matchet ventil angir dette oppsettet kan du mikse og matche kompatibel ventiltyper og merker.

Funksjoner/spesifikasjoner:

 • Hånd-bygget og hånd-kablet 100-watts klasse A / B-forsterker drevet av 4 x 6L 6 ventiler (konvertible til EL34)
 • Revolusjonerende INFINIUM ventil livet multiplikator teknologi
 • 3 uavhengig kanaler med valgbar killer voicings (Classic, Vintage og moderne) med 5 x 12AX7 ventiler
 • 3 unike likeretter moduser med 2 x 5U4 ventiler og silisium dioder for optimal ytelse
 • Integrert førsteklasses reverb med dedikert Reverb control
 • VARIPOWER control tillater maksimal effekt skal skaleres sømløst for å produsere en cranked amp lyd ved mye lavere volumer
 • Dedikert få, Bass, Mid, diskant, tilstedeværelse og volum kontroller per kanal for fantastisk lyd forme
 • Justerbar og eksterne controllable Boost-funksjon for endelig slag når du spiller fører
 • Heavy-Duty 6 knapper footswitch for kanalvalg, Boost, Reverb og FX Loop funksjon inkludert - dobler som MIDI IN / gjennom for komplett MIDI ekstern veksling
 • Manuell eller automatisk-anvisbar FX Loop med uavhengige Send og retur kontroller
 • Eksterne bytte kontakter for ekstern control av kanalvalg, Boost, Reverb og FX Loop
 • Line utgang med egen control
 • Flere impedans utgang kontakter (4, 8 og 16 Ohm) tilsvarer nesten alle høyttalerkabinett
 • Komponentene av høy kvalitet og svært robuste konstruksjon sikrer lang levetid

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).