DISC Behringer Bass V-Amp Bass effekter

kr 1 002 Utsalgspris kr 1 308 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • For Bass/akustisk/elektrisk gitar.
  • Pluss keyboard modellering.
  • 32 Klassiske forsterkere.
  • 23 Hoyttaler kabinett.
  • 16 Effekter modeller

DISC Behringer Bass V-Amp Bass effekter

- detaljer

Ultimate Tone verktoykassen for Bass/akustisk/elektrisk gitar og Keyboard Amp modellering.

Produktreferanse: 2568

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Godkjent av Alphonso Johnson, Ken Taylor og Hellmut Hattler, tre av dagens hotteste spillere, er dette ultimate tone verktoykassen for bass, akustisk eller elektrisk gitar og keyboard-spillere! Det er som a ha 4 modellerere i en boks for prisen av en. Velg 32 klassiske forsterkere, 23 legendariske hoyttaler kabinett og 16 killer effekter modeller.

Lagre dine egne forhandsinnstillinger i de 125 minneplasseringer eller fa forhandsinnstillinger utviklet av dagens hotteste spillere. Ga til var ToneLibrary a fa enda mer! Referanselosning er ikke noe problem - en stromforsyning, dobbelt fotbryteren og gig bag er alt inkludert!

Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.