DISC Blackstar HT METALL 5t gitar forsterker hodet

kr 4 072 Utsalgspris kr 4 176 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Nyskapende 5 Watt ventilen hodet.
 • Spesielt stemt For Metal gitar stiler.
 • Effekter Loop med effekter nivå-bryteren.
 • Fotbryteren inkludert

DISC Blackstar HT METALL 5t gitar forsterker hodet

- detaljer
Basert på den prisbelønte HT-5RH, HT-METAL 5t får en fullstendig kosmetisk og sonic overhaling - levere en ultra høy få forsterker som er spesielt designet for å møte kravene til dagens metal gitarister.Produktreferanse: 34775

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse
Mer enn i stand til å kjøre en 4 x 12 kabinett, HT METALLET 5H er den perfekte gitarforsterkeren for studio, hjem og selv leve bruk.

  5 watt, 1 x ECC83, 1 x-12BH7

  HT METALLET 5H er den ultimate studio og øving metall amp. En nyskapende 5 Watt, footswitchable 2 kanalen ventilen hodet som bruker 1 x ECC83 og 1 x 12BH7 ventiler.

  ISF kontroll -alt fra øses oss til UK heavy metal

  Den patenterte ISF-kontrollen fungerer med Bass, midten og diskant kontroller for å gi deg tilgang til uendelige nye lyd muligheter fra øses oss klassiske UK heavy metal toner og overalt i mellom. Denne fullt interaktiv kontroll kan du justere uendelig responsen av tonekontroll nettverket mellom noen tradisjonelle voicings. På denne måten kan du designe din egen lyd og virkelig finne lyden i hodet ditt.

  To fotbryterable kanaler - Clean til metall

  HT-METALL 5H har to kanaler som er tilgjengelige for valg. Ved hjelp av volumkontrollen mens på ren kanalen er du i stand til å levere alt fra en ren lyd gjennom en crunch tone. Alternativt kan du velge Overdrive kanalen og igjen ved hjelp av gain control, endre fra en ren lyd på kanten av bruddet helt til en forvrengt metall kabel tone.

  Unik push-pull kraft amp design - Big-amp respons, små-amp volum

  HT-METAL 5t effektforsterker er en lav drevet push-pull-design som produserer crunch og oppløsningen karakteristikkene av en tradisjonell 100W utgangstrinn, men på en mye lavere volum. Dette oppnås ved bruk av en 12BH7 dual triode ventil i push-pull-konfigurasjon som produserer 5 watt utgang, rik på ventilen harmoniske og komprimering, høres full og toneful selv på laveste volumnivået.

  Stereo MP3 /-linjers inngang - Jam til din favoritt spor

  Et stereoanlegg med MP3-/ linjeinngangen har blitt lagt til HT-METAL 5t tillater brukeren å spille et underlag spor eller lignende, gjennom amp mens praktisere / opptak.

  Ekstern høyttalerutgang - krok opp til et kabinett

  Ekstern høyttaler-utgang på HT metallisk 5t lar deg koble ytterligere utvidelse kabinett. Utdataene merket '1 x 16 Ohm' er for tilkobling av en enkelt 16 Ohm extension høyttaler kabinett. Utgangene merket "1 x 8 Ohm eller 2 x 16 Ohm" er for tilkobling av enten en enkelt 8 Ohm extension kabinett eller to 16 Ohm kabinett.

  Romklang kontroll -legge til noen reverb

  HT-METAL 5H Reverb kontroll setter det generelle nivået på reverb effekt. Forsiktig stemt å høres flott ut på både rene og Overdrive kanalen, er det perfekt for å legge til en følelse av plass og 'størrelse'.

  Effekter Loop - koble effektpedaler

  Effekter loopen lar deg koble effektpedaler eller andre profesjonelt utstyr bruker avkastningen og sende tilkoblinger. Effekter Loop nivå-bryteren angir effekter løkken til enten 4dBV /-10dBV, som gjør det mulig for deg å bruke den med enten profesjonelt utstyr ( 4dBV innstilling), eller med gitar nivå effekter som pedaler (-10dBV-innstillingen).

Funksjoner/spesifikasjoner:

 • Nyskapende 5 Watt ventilen hodet

 • Spesielt stemt for metal gitar

 • Extreme få og tone

 • 1 x ECC83 og 1 x 12BH7 ventiler

 • Unik push-pull kraft amp design

 • To footswitchable kanaler

 • Forbedret tonekontroller

 • Patentert uendelig figuren funksjon (ISF)

 • Fullt utstyrt for studio eller praksis

 • Digital stereo reverb

 • Høyttalerutgang emulert rad med 1 x 12 og 4 x 12 voicings

 • Effekter løkke med effekter nivå bytte

 • Fotbryteren inkludert

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).