DISC MXR KFK1 Kerry King 10 bånds EQ gitareffekt-pedal

kr 1 673,10 Utsalgspris kr 1 774 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • MXR KFK1 Kerry King 10 Band EQ gitareffekt-pedal.
  • Utformet med legendariske Slayer gitarist.
  • Opprette Scooped midt rytme toner.
  • Dobbel utganger

DISC MXR KFK1 Kerry King 10 bånds EQ gitareffekt-pedal

- detaljer

Den opprinnelige Crybaby Q-Zone har vært mest på Kerry King's pedalboard gjennom årene av turer og innspilling. Den unike designen gjør at Kerry til å opprette en fokusert og gjennomtrengende "fast-wah" kabel tone å skjære gjennom et band så tykt som Slayer!Produktreferanse: 28243

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

År etter nedlagte opprinnelige, den Q-Zone har nå blitt gjenfødt som KFK Q-Zone med alle sine forsøkt og avrette styrer intakt og sportslige ugudelige KFK tatovering grafikk. Bruke volumet (opp til 18dB), Q-Zone (frekvens bredden), og topp (frekvens center) kontroller for å sculpt og angi perfekt kabel sweet spot.

Designet i forbindelse med den legendariske Slayer gitaristen, denne Dyrisk pedal idrett samme flotte funksjoner og hard core konstruksjon som M108, men kongen kan straffe to forsterkere samtidig takket være sin dual utganger.

Den Q-Zoneer vektet, "opphold-sette" knotter holde innstillingene for stabil og dens Heavy-Duty casing, knekt, og Potter sikre en levetid på bruk. Dette Limited Edition og nummererte pedal er bare tilgjengelig via utvalgte forhandlere!

Spesifikasjoner

Power: Dunlop ECB004 18-volts AC-Adapter

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).