DISC Z.Vex NANO hodet hånd malt rør forsterker

 • Video 1
kr 5 619 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Classic Rock Tone.
 • En halv Watt (forvrengt).
 • LED-lys indikasjoner.
 • Knase høy hvis ønsket.

DISC Z.Vex NANO hodet hånd malt rør forsterker

- detaljer

En av verdens minste produksjon tube forsterkere, Nano hodet av Z.Vex forsterkere. Dette lille vidunder er en en halv watt (forvrengt) kraftpakke som vil overraske deg med sin tilsynelatende volum. Koble den til en 4 X 12 (eller en hvilken som helst 8 til 16-ohms høyttaler) and listen to it roar! Denne amp er Voice for å levere classic rock tone, med et meget høyt nivå av crunch tilgjengelig hvis det er ønsket.

Produktreferanse: 24373

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

I en situasjon innspillingen du stikke mikrofoner Ahead gitarforsterkere og håpe på best, men ofte ren lyd trykknivå nødvendig for å få det høres ut som en veldig kul tone er så ugudelig høy at det fører til mic Distortion som vrak lyden. Du kan prøve å sette en fin Coles båndet eller en Beyer M160 Ahead amp, men på 140 dB det kan lett føre rare lyder som båndet rangler rundt i magnetfeltet, stretching og muligens slående magneten som går forbi grensene for sin gapet.

En klassisk kondensatormikrofon under den slags knusende press kan ende opp med en strukket membran som kan berøre fra Ahead til bak, plutselig avsluttes eller overbelastet preamp kretser, legge uønskede harshness. Selv en dynamisk mic som en Shure 57 eller 58 kan ha problemer som alvorlig magnetfeltet utviklet av høy wattstyrke forsterkere par gjennom luften i den mic 's egen viklingene, forårsaker en enorm crispiness som virker veldig unaturlig når det vises i opptaket. Du kan tilbringe timer prøver å finne et trygt sted å sette din mikrofoner når prøver å nøyaktig fange lyden av en brølende høy wattstyrke amp, og til slutt, finne den beste lyden som miced så langt fra førerhuset som du begynne å høre rommet og alt annet som er blødning i. Når du har en lyd du liker, noen har kalt politiet og du har stengt ned for natten.

Nano Head fjerner mange av problemene mikrofon umiddelbart fordi det er minst 20 dB roligere enn en 50 watt hodet, slik at volumnivåer kommer fra din høyttalerkabinett er svært nær nivåene som høyt sanger kan produsere. Amp er i stand til å gå inn i full metning, uansett hvor du sette mikrofonen har en sikker signalnivå som ikke overbelaste din preamper eller belastning mikrofonvolumet element. Resultatet er en krystallklar gjengivelse av talerens lyd.

Andre høyt volum faktorene som kan rote opp ørene (det er noe som kalles Fletcher-Munson kurvene som endre måten ørene høre ting på høyt volum) er mye redusert også, så karakteristisk for lyden du hører i rommet vil være mye nærmere lyden. Første gang jeg satte en mikrofon på min Orange 4 X 12 med greenbacks mens den var koblet til en Nano Head, ble jeg lamslått over hvor nøyaktig innspillingen matchet tonen i kabinettet på avspilling, og var glad for at jeg kunne angi mic posisjonen mens iført hodetelefoner i samme rom og finne det nøyaktige stedet jeg ønsket å fange.

Funksjoner/spesifikasjoner:

 • Strømforsyning: 12VDC 1.5 en vegg vorte, inkludert
 • Utgangseffekt: 5 W skitten,.1 W ren
 • Utgangsimpedans: 8-16 Ohm
 • Input impedans: 1.000.000 ohm. Intern høyttaler:.4 watt
Kontroller (fra høyre mot venstre):

 • Lyse bryteren: Lysere til høyre. Har mer effekt på lavere volumer, som en Fender lyse bryteren

 • Volum: Justerer fra ganske ren til svært crunchy/skitne.

 • Tykkelse: Er Normal, smal og fett. Når du bruker flere gevinst, kanskje du ønsker å tynne ut signalet. Innstillingen fett er best for ren skjelven toner og overdrevet bass fuzz.

 • Mellow Control: er Mellow 2/Normal/Mellow 1. Bruk den for å rulle av diskant hvis nødvendig etter første Distortion scene. Mellow 2 er mellower, naturlig Normal er smarteste.

 • Kjøleviften: 1" Cooling fan
 • Intern høyttaler
 • "Varme" rød LED: Nano Head har en fjærbelastet sikring som blåser Hvis strømforsyningen boder. Dette kan skje hvis inngangseffekt er avbrutt og koblet, eller hvis DC strøm sags for lav, for eksempel en batteriet dør. Koble forsterkeren i noen minutter og prøv på nytt hvis Lysdioden "Hot" kommer på. Fjærbelastet sikringen har å ha tid til å avkjøles før det fungerer igjen.

Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).