DiMarzio DP100 Super forvrengning F linjeavstand Humbucker Pickup, grønn

kr 781 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 19 Januar 2017

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 63849

 • Høy produksjon Humbucker Pickup.
 • Ideelt for Rock og Metal stiler.
 • Levende og kraftig Tone.
 • F linjeavstand polet stykker.
 • Avdekket med grønne sløyfer

DiMarzio DP100 Super forvrengning F linjeavstand Humbucker Pickup, grønn

- detaljer

The DiMarzio Super forvrengning ® Humbucker gitar Pickup er en kraftig og allsidig erstatning pickup for den elektriske gitaren. Som navnet antyder, ble Super forvrengning ® opprettet for å skyve et rør forsterker i enorme nivåer av overdrive, perfekt for mange stilarter av rock og metal. Pickupen gir en varm og uttrykksfull tone med utmerket bassrespons, økt mellomtone frekvenser og klar diskant, ideelt for både rene og forvrengt gitarspill. Dette pickup er avdekket med grønne sløyfer, og funksjoner "F-linjeavstand" polet stykker som passer Fender® gitar og andre instrumenter med større streng avstand.

Produktreferanse: 63849

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

The DiMarzio Super forvrengning ® Humbucker er laget ved hjelp av høykvalitets keramiske magneter, gir en balansert og fokusert lyd med en utrolig kraft. Designet for bridge plasseringen i solid kropp gitarer, Super forvrengning ® fungerer best når kombinert med en litt lavere gevinst halsen pickup, men kan også være effektiv i halsen posisjon hvis bruker en enda varmere bro pickup.

Spesifikasjoner

 • Kabling: 4 dirigent
 • Magnet: Keramiske
 • Utdata: 425 mV
 • DC motstand: 13.68 k & Omega;
 • Pole stykke avstand: F avstand 0.402"(10.211 mm)
 • Farge: Grønn