DiMarzio DP759 PAF 7 streng Humbucker gitar Pickup, svart

kr 796 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er tilgjengelig for bestilling fra leverandøren vår.

Dette elementet er tilgjengelig for bestilling fra leverandøren vår.

Når du plasserer din bestilling, vil vi be om dette elementet fra leverandøren vår så snart som mulig. Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandøren vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsrammer. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 30 Juni 2032

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 64611

  • Middels produksjon Humbucker Pickup.
  • For 7 streng elektriske gitarer.
  • Ideelt for klassisk Rock og Blues.
  • Åpen og uttrykksfull Tone.
  • Avdekket med svart sløyfer

DiMarzio DP759 PAF 7 streng Humbucker gitar Pickup, svart

- detaljer

The DiMarzio PAF ® 7 Humbucker gitar Pickup er rik og uttrykksfulle plukking for 7 streng elektriske gitarer, perfekt for vintage rock-entusiaster som ønsker litt mer kraft og "cut". Laget ved hjelp av høykvalitets keramiske magneter, leverer PAF ® 7 en klassisk lyse og åpen tone med nok tilstedeværelse alltid skille seg ut i blandingen. Dette pickup er avdekket og kommer i svart.

Produktreferanse: 64611

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

The DiMarzio PAF ® 7 er stemt annerledes fra sine 6 strengers kolleger, å få best ut av ekstra. Dens frekvensområdet er forskjøvet lavere rede for de utvidede bassfrekvensene, mens angrepet er forbedret litt for å sikre din gitartone alltid fortsatt skarp og definert. The PAF ® 7 er perfekt for nesten alle gitar hals posisjon, og gjør en eksepsjonell bro pickup for mykere stiler.

Spesifikasjoner

  • Kabling: 4 dirigent
  • Magnet: Keramiske
  • Utdata: 220 mV
  • DC motstand: 7.23 k & Omega;
  • Farge: Svart