Emerson Custome CTS 250K Blender kort delt aksel Pro potensiometer

kr 84 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 24 November 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 67763

 • Blender Control tilbyr ubegrenset Tone.
 • Messing akselen er holdbar for lang levetid.
 • "No-klikk"-funksjonen på 9 og 10.
 • Sant omkjøringsvei topp innstillinger.
 • Skruer gitt for enkel montering

Emerson Custome CTS 250K Blender kort delt aksel Pro potensiometer

- detaljer

Emersion Pro CTS 250k Blender er en erstatning potensiometer for elektrisk gitar. Denne potten har sanne omkjøringsvei og & lsquo; ingen klikk & rsquo; funksjonen mellom 9 og 10. Emersion har kabinettt en tilpasset designet taper som gir en sømløst progressiv følelse. Pro CTS 250k Blender kan være kablet til gitaren som en sann omgåelsen tonekontroll eller blender kontroll.

Produktreferanse: 67763

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Emersion Pro CTS potentiometers er det ideelle valget for musikere trenger mer allsidighet fra deres gitar. Pottene er laget av en solid messing som er mer motstativdyktig mot iført enn industrien standard. De har også en Custom taper designet av Emerson som gir en glatt Rull for ekte tonale allsidighet. Emerson har også sørget for nivå 10 av alle deres potentiometers ikke flat din pickup & rsquo; s tone, men skyver det til sin fulle lyd.

Om Emerson Custom

Emerson Custom er et amerikansk selkabinett som produserer håndlaget pedaler, samlinger og komponenter for elektriske gitarer. Dette familiedrevne virksomheten bestreber seg på å levere den høyeste kvaliteten av håndverk og tone til gitarister hele verden, samtidig som en konkurransedyktig pris. Deres gitar pedaler funksjon rundt enkle ideer: enkelhet, god komponenter og en definitiv hensikt.

Spesifikasjoner

 • Tolerence: + / 10 prosent
 • Taper: Emerson spesialdesignet
 • Montering aksel: 3/8 ''
 • Aksel materiale: Messing
 • Flat SKIVE (Per pott): 1
 • Låse SKIVE (Per pott): 1
 • Hex montering mutter (Per pott): 2