Epiphone Les Paul Standard PlusTop PRO elektrisk gitar, venstrehendt

kr 4 400 Utsalgspris kr 4 951 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 7 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 7 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 242
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Venstrehendt Elektrisk gitar.
 • Mahogni kropp med AAA flamme lønn finér topp.
 • Pro-Bucker? Pickups med Coil-tappe.
 • Fantastiske kirsebær Sunburst Finish

Epiphone Les Paul Standard PlusTop PRO elektrisk gitar, venstrehendt

- detaljer
Av alle Les Pauls mange prestasjoner; oppfinner, gitarist og traff plateartist, Les er mest elskede blant musikere inspirerende Les Paul Standard, en av de mest ettertraktede gitarene i verden. Og nå, den Epiphone Les Paul Standard Plustop PRO gir legenden en ny start med ProBucker-2? og ProBucker-3? pickups med coil-tappe og en AAA flamme lønn finér topp.

Produktreferanse: 27074

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Epiphone's historie med legendariske gitaristen og innovatør Les Paul dateres tilbake til tidlig 1940 når Les, arbeider netter på den Epiphone fabrikken på 14th Street i New York City, opprettet en av de første solid kropp elektriske gitarene, bedre kjent som "loggen." Over de neste 15 år, Les fortsatte å utvikle sin drøm gitar som ville "Sustain dager" og i slutten ' 50s, historiske Gibson og Epiphone fabrikk i Kalamazoo, Michigan produsert den "sunburst" Les Paul Standard og dens nye pickup, den "PAF" humbucker.

Spillere som Joe Bonamassa, Slash, Ace Frehley, Zakk Wylde, Jimmy Page, Alex Lifeson og utallige andre får sin signatur lyd fra en "sunburst" Les Paul og nå Epiphone gir deg en sjanse til å oppleve at one-of-a-kind tonen rimelig Les Paul Standard Plustop Pro. Den Les Paul Standard Plustop PRO funksjoner Pro-Bucker og handel. "PAF"-stil pickups med coil-tappe, nye farger og en vakker AAA flamme lønn finér toppen for en vintage se med alle moderne avtalene som spillerne forvente fra Epiphone.

AAA flamme lønn topp og klassiske funksjonene:

  Den Epiphone Les Paul Standard Plustop PRO har en solid mahogny kropp med en AAA flamme lønn finér toppen som leverer klassisk tone og sustain som bare kan komme fra en "ekte" Les Paul. Kroppen har også 1-ply krem bindingen på toppen for en vakker vintage se. Som alle Epiphone Les Pauls (og i motsetning til mindre kostnadskrevende design), den Epiphone Les Paul Standard Plustop PRO har en 14 grad, vinklet headstock som gir deg mer press på mutteren for lenger Sustain med mindre tuning hang-ups forårsaket av "streng-treet" gadgets.

  Den mahogany halsen har en 24.75" skala med en radius på 12" og har en 1960-tallet SlimTaper & handel. "D" profil med en limt inn Neck Joint for livslang stabilitet. Det rosewood gripebrettet har pearloid trapes inlays, 22 medium jumbo frets, 1,68" mutter og 1-ply krem bindende.

Epiphone Pro-Bucker og handel. Humbuckers med Coil-tappe:

  Den Epiphone Les Paul Standard Plustop PRO nå funksjoner Pro-Bucker og handel, pickups for den en-av-en slags Les Paul lyden. Pro-Bucker og handel. pickups har II Alnico magneter, samme magneter i ettertraktede vintage PAF humbuckers. Alnico II magneter gir en rik, varm tone med en glitrende høye enden og en solid lave enden. Les Paul Standard Plustop PRO har en Pro-Bucker-2 og handel. i halsen plasseringen og en Pro-Bucker-3 og handel. i bridge posisjon.

  Den Pro-Bucker-3 og handel. er litt overwound gi balanse nakken pickupen og litt kant for bly arbeid. Pro-Buckers og handel. etterligne lyden av opprinnelige PAF pickups som var hånd-Wound. Både nakken og bro pickups nå også funksjonen coil-tappe, kontrollert av en push/pull-volum control, slik at spillerne en uendelig rekke av pickup toner fra single-coil bark å full humbucker bite.

  Når svingete humbuckers, Epiphone benytter en dobbel vakuum voksing prosess som sørger for stille drift uten microphonic hum. Pickupen plasseres først i spesialiserte voksen støvsuging systemet før dekselet er plassert på enheten for å sikre at voksen fullt trenger inn til sentrum av pickupen og stivner alle deler. Etter at dekselet er plassert på, er det igjen gitt en andre vakuum voksbeholder før enheten er fullstendig mettet med voks. Epiphone bruker bare de høyeste kvalitet delene for sin pickups, som ABS plast bobbins, 1010 kalde rullet stål stang sko og pole skruer, Alnico magneter og fineste magneten wire tilgjengelig.

Hardware for livet:

  Den Epiphone Les Paul Standard Plustop PRO funksjoner Epiphone's legendariske bunnsolid hardware inkludert en LockTone Tune-o-matic og handel, fullt justerbar bridge og en StopBar tailpiece. Og nå, Epiphone's oppdatert og patentanmeldt design automatisk låser bridge og tailpiece på plass med ingen verktøy som trengs! Dette også fører til bedre Sustain.

  Den Epiphone Les Paul Standard Plustop PRO bruker 1" diameter potentiometers for bedre"kaste,"lengre levetid og pålitelig service. Epiphone's all-metall vekslingsbrytere bruker robust spring-stål kontakter for å sikre år med pålitelig service og ytelse. Epiphone's proprietære utgang har en bedre kontakt og kraftig våren stål å øke pålitelighet og Grover og handel; 14:1 Strengemekanikk å sikre tuning stabilitet.

Funksjoner/spesifikasjoner:

Kroppen og Bro:

 • Kroppen: Mahogni
 • Top: AAA flamme lønn
 • Binding: 1-ply krem
 • Bro: Låsing Tune-o-matic og handel;
 • Tailpiece: Stopbar

Nakken og gripebrett:

 • Hals: Hånd-sett mahogni
 • Skala: 24.75"
 • Gripebrett: Rosewood
 • Frets: 22 medium jumbo
 • Gripebrett Radius: 12"
 • Gripebrett innlegg: Trapes
 • Mutter bredde: 1,68"
 • Binding: 1-ply krem

Elektronikk & Hardware:

 • Halsen Pickup: Pro-Bucker-2 og handel;
 • Bro Pickup: Pro-Bucker-3 og handel;
 • Kontroller:
  • Halsen pickup volum med skyv/trekk-coil-tappe
  • Bro pickup volum med skyv/trekk-coil-tappe
  • Halsen pickup tone
  • Bro pickup tone
 • Maskin hoder: Grover og handel; 14:1