Ernie Ball 6183 uttrykk Overdrive

kr 2 614 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 6 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 76448

  • Produsere Amp-lignende Overdrive.
  • Går fra ren til post-ut-knurring.
  • Stasjon, Boost og tonekontroller.
  • Fot Sweepable Overdrive Control

Ernie Ball 6183 uttrykk Overdrive

- detaljer
Ernie Ball uttrykk Overdrive leverer alt skjemaet en rør-forsterker som overdrive å rytme knaser toner og brennende fører. Med kontroller for stasjonen, øke og tone, den sweepable footswitch fungerer som overdrive control, går fra ren til brølende all-out knurring og alt i mellom.

Produktreferanse: 76448

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Ernie Ball effekt Pedal

Ernie Ball & rsquo; s uttrykk Overdrive er utstyrt med deres nylig foretatt ultra-stabile PVC-belagt Kevlar ledningen og våren sammenhengen for pålitelig ytelse under de mest straffe forholdene, perfekt for profesjonell bruk. Den nye designen tilbyr dynamisk fot - control, gi spillere flere sonic uttrykk enn tradisjonelle stomp pedalene i en Road-verdig metall konstruksjon.