Gibson Les Paul Standard HP elektrisk gitar, blåbær Burst (2017)

kr 25 435 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 15 Mai 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 15 Mai 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 1 399
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Inkluderer Gibsons HP Aluminium koffert for mobilitet.
 • Burstbucker Pickups produsere PAF inspirert toner.
 • AAAA klasse Flamed Maple toppen gir et slående og unikt utseende.
 • Fast - Access hæl tilbyr optimal komfort og spillbarhet.
 • G Force Auto-Tuner tilbyr rask og enkel justering

Gibson Les Paul Standard HP elektrisk gitar, blåbær Burst (2017)

- detaljer
Gibson Les Paul Standard HP elektrisk gitar gir utrolig kraftig, PAF inspirert toner med en rekke tonale muligheter, sine to burstbucker pickups og split coil design. Volumet og tonekontroller har en push-pull-funksjon, slik at Gibson opprette en rekke toner for endelig allsidighet. Med siste hardware og håndverk Gibson har å tilby, høy ytelse modellen gir et visuelt imponerende instrument som skaper en utrolig behagelig spille. Det rosewood gripebrett, og solid mahogany kropp og hals produsere en søt tonale karakter, med masse varme å gi høyder litt gnisten. Halsens asymmetrisk slank konisk profil skaper en utrolig rask og komfortabel spille, prefekt for et bredt spekter av musikkstiler. G-Force auto-tuning systemet gir rask og enkel justering, mens tune-o-matic bridge og Titan null-bånd nut sikrer gitar forblir i harmoni. Med en overflate som forbedrer naturlige flaming øverst lønn og stilfull krom hardware, 2017 høy ytelse Les Paul Standard lage en moderne stil gitar som fortsatt tilbyr legendariske utseendet av en klassisk Les Paul.

Produktreferanse: 79299

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Latterlig nydelig

Flaggskipet til Gibsons høy ytelse line-up, den nye Les Paul Standard 2017 HP er mest luksuriøse og banebrytende Les Paul Standard noensinne laget. En super eksklusive AAAA flamed maple topp, har slående tiger striper effekten. Denne vakre og unike korn er svært gjenkjennelig gjennom Blueberry Burst finish, og legger til ekstra Prestigetil det helhetlige utseendet på denne gitaren. I tillegg denne pulserende finish, bruk av tradisjonelle krem bindingen bryter opp fargen blokkere og gir gitar en definert kant.

Ikoniske kroppen

Som med mange Les Pauls, denne nye 2017 Standard HP modellen har den legendariske tre kombinasjonen, god klarhet, definisjon og diskant bite fra AAAA Flamed maple, og utmerket dybden og rikdommen fra mahogni kroppen. Dette er en av de mest Ærede tre kombinasjonene av all tid, og virkelig tilbyr en beste av begge verdener design på måten at mahogni og lønn utfyller hverandre for å gi overlegen resonans, Sustain, dybde og klarhet definisjon.

Asymmetrisk slank Taper

Med sin lette mahogany hals, den nye Les Paul Standard HP utstyrt med en asymmetrisk slank konisk profil. Denne typen av halsen profil tilbyr en mer ergonomisk grep, kurven på én side av halsen er flatere enn den andre siden. Og denne formen gå bånd endene over bindingen, i stedet for plast blir skulpturerte rundt dem, så strenger ikke kan være fanget i felles bånd-til-binding.

Burstbucker Rhythm Pro & føre Pro +

Nye 2017 Les Paul Standard er utstyrt med Burstbucker Pro pickups, og i motsetning til originalen, Alnico 5 magneter brukes nå i stedet for de tradisjonelle Alnico 2 levere en fetere, meatier tone med mer stasjon og angrep. De leverer en klassisk Gibson PAF tone med et snev av holdning, med ekstra støyreduksjon, holde ting stille i en høy gevinst rigg. Control alternativer for disse pickups inkluderer to uavhengige volum og tone kontroller for hver henting, sammen med en luftfart klasse vippebryter for ulike tonale.

G Force Auto-Tuning For en rask satt opp

I motsetning til sin opprinnelige, de nye 2017 Les Paul Standard HP nå har nyskapende G force selv tuning system, som er en utrolig ny system arbeidet av en mekanisk enhet som sitter sikkert til headstock. Hver maskin hodet inneholder en liten servomotor som kan trekke strengen opp eller ned. Bare trykk på knappen og klimpre å se denne enheten i aksjon og perfekt tune gitaren.

Ikke bare gir G force tuning systemet standard stemminger, alternative og Custom stemming, tuning instrumenter som er i harmoni med seg selv, men ikke til konsert banen, legge banen forskyver personlige strenger og tuning med en capo tilbys også. Drevet av et oppladbart batteri, G force systemet gir opptil 100 stemminger på en enkelt avgift, og gir også mulighet for Manuell tuning.

Titan null-bånd justerbar Nut

Gibson Les Paul Standard HP elektrisk gitar har også en innovativ Nut. Null-bånd justerbar Nut er en overlegen nut design som tilbyr eksepsjonell justeringsmuligheter å matche ulike spillestiler. Konstruksjonen all-Titan gir extreme holdbarhet, og en beholder skruen som hjelper nut forblir på plass når du endre strenger. Som med bro justeringer kan null-bånd Nut du justere høyden og vinkelen, for optimal følelsen.

Aluminium Tune-O-Matic Bridge

Gibson Les Paul Standard gitar for HP er utstyrt med en aluminium Tune-O-Matic (TOM) bridge, som forbedrer stabiliteten og påliteligheten, samt gi en komfortabel spille stilling og imponerende Sustain. Denne nyskapende TOM brua er veldig enkelt å bruke, som du bare justere høyden på broen med montering stenger endre handlingen, og skru broen saler inn eller ut for å oppnå perfekt intonasjon.

Med hver Tune-O-Matic bridge Gibson funksjonen på høy ytelse modeller, en separat "stopbar" tailpiece kombineres, som i hovedsak er utformet for å forbedre sammenhengen mellom strengene og kroppen.

Tilbehør

Gibson Les Paul Standard HP elektrisk gitar leveres komplett med en høy ytelse aluminium for bærbarhet og oppbevaring, sammen med en premium lær remen, Gibson & rsquo; s multi-verktøy og polering klut. Med alle disse ekstra funksjonene sikrer det du investerer i et kvalitetsprodukt.

Funksjoner

 • Burstbucker Rhythm Pro og føre Pro + Pickups produsere PAF inspirert toner
 • Coil-Tap funksjonen leverer en rekke tonale muligheter
 • Inkluderer Gibson & rsquo; s høy ytelse Aluminium koffert for bærbarhet og oppbevaring
 • Asymmetrisk slank konisk hals profil tilbyr et komfortabelt glatt spill
 • G-Force Tuner er en utrolig rask og enkel bilen-innstiller System
 • Aluminium TOM Bridge og stopp Bar lage utmerket streng resonans
 • En lett mahogni kropp tilbyr optimal komfort
 • Mahogany hals og rosentre gripebrett gir lys egenskaper
 • Inkluderer Premium lærremmen, Gibson & rsquo; s multi-verktøy og en polering klut

Spesifikasjoner

Kroppen og Bridge

 • Serien: Kjernen HP
 • Stil: Les Paul Standard
 • Top: AAAA Flamed Maple
 • Kroppen: Mahogni
 • Binding: Krem
 • Bridge: Aluminium Tune-o-Matic w/stål låse Thumbwheels
 • Tailpiece: Aluminium stopp Bar w/stål låsing pigger
 • Konstruksjon: Satt
 • Finish: Heritage Cherry Sunburst

Nakken og gripebrett

 • Hals: Mahogni
 • Profil: Asymmetrisk slank Taper
 • Bredde: 1.745"
 • Gripebrett: Rosewood
 • Skalalengde: 24,75 & rdquo;
 • Frets: 22 polert
 • Nut: Titan null-bånd justerbar Nut
 • Hæl: Fast-Access
 • Inlays: Mother of Pearl Trapezoids

Elektronikk & Hardware

 • Bro Pickup: Burstbucker Rhythm pro
 • Halsen Pickup: Burstbucker leder Pro +
 • Kontroller: 2 x volumer (Push-Pull) / 2 x toner (Push-Pull) / 1 x Aviation Vurder vippebryter
 • Tuning maskiner: G-Force w/forbedret tannhjul
 • Control knotter: riflete flosshatter
 • Saler: Titan
 • Hardware: Chrome
 • Koffert: HP Aluminium koffert
 • Tilbehør: Premium skinn stropp/Gibson Multi-Tool/polering klut