Harlem Elektrisk Gitar og Kasse fra Gear4music, Svart

 • Video 1
 • Video 2
kr 1 433 Utsalgspris kr 1 985 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 18 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 18 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 4 års garanti: kr 129
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

4 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 4 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 4 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Harlem elektrisk gitar og kasse
 • Tildelt 4 av 5 stjerner av Music Radar
 • Glans svart finish
 • Ideell introduksjon til en verden av Rock & Metall
 • Svært konkurransedyktig pris - kommer med kabel & hardkasse

Harlem Elektrisk Gitar og Kasse fra Gear4music, Svart

- detaljer

Harlem Elektrisk Gitar er en øyeblikkelig spillbar, kritisk respektert og slående elektrisk gitar for moderne rock og metal stiler, og er en perfekt introduksjon til en verden av rock og metal, til en svært rimelig pris. Leveres med en gratis 1/4" jack-kabel og Hardkasse.

Produktreferanse: 22835

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Autentisk utseende

Kroppen har en overlegen finish, som gir gitaren et dypt og sofistikert utseende som du ville forvente fra en gitar laget av andre ledende merker.

God spillbarhet

En slank grunn kontur hals sørger for en behagelig spillopplevelse. Kroppen er laget av paulowniatre; et spesielt lett tre som hjelper våre gitarer gi full tone samtidig som å være overraskende lett og behagelig. Den milde side kropp-kurven sørger for at å sitte og spille denne gitaren er en drøm - flott for lange øvelser!

Full tone & svar til forvrengning

Kombinasjonen av en åpen coil og en lukket 'high-output' humbucking pickup gir den fulle tonenog svaret på forvrengning som du trenger for moderne rock og metall uten å bli dempet. Harlem elektrisk gitar tar ting ett steg videre slik at du får lyden du vil ha og utseende.

Hvis du nettopp startet opp kan du også være interessert i denne Komplette Harlem Gitar Pakken som kommer med en forsterker og en rekke ekstra tilbehør.

Anmeldelser

Denne gitaren ble tildelt 4 av 5 Music Radar - en ledende online publisering for musikere.

"Vi likte å jule opp denne gitaren og, til dens ære, motsto Harlem elektrisk gitaren en seriøs mengde misbruk.

"For aggressive soloer synger virkelig bropickupen, særlig på høyere noter, og de store cutaway-ene gir ubegrenset tilgang til alle 24 bånd."

"Paulownia kroppen... er en blanding av glatte kurver og pigger og kanter. Det ser utvilsomt ut som om den mener business."


"... Harlem elektrisk gitaren har masse potensiale, styrket av en sympatisk tone og et gøyalt image."Paul Salter, Guitar Buyer Magazine

"Akustisk sett er Harlem el-gitaren lyse og høylydt med anstendig balanse og sustain. Den ser absolutt flott ut, og koblet inn høres den flott ut også. "Guitar & Bass Magazine

Spesifikasjoner

Kropp:

 • Kropp: Paulownia
 • Finish: Glanset sort
 • Deler: Koreansk

Hals:

 • Halsledd: Bolt-on
 • Hals: Lønn, grunn C kontur
 • Gripebrett: Rosentre med dotposisjon innlegg

 • Skalalengde: 648 mm / 24 bånd

Pickups & maskinvare:

 • pickups: 1 x åpen Humbucker, 1 x lukket Humbucker
 • Maskinhoder: Støpt, sølv eloksert
 • Maskinvare: Sølv eloksert
 • Kontroller: 1 x volum, 1 x Tone, 3-veis Pickupvelger

Gear4music - en revolusjon innen konkurransedyktige priser, høykvalitets musikkinstrumenter og premium musikkutstyr.

Gear4music har gått sammen med noen av de beste produsentene fra rundt om i verden å utvikle vår egen Line av musikkutstyr. Vårt mål er å gi våre kunder et bredt utvalg av høy kvalitet, fornuftig priset musikkinstrumenter.

Ved hjelp av mange års kollektiv erfaring har vi utviklet en rekke instrumenter og utstyr, inkludert trommesett, akustiske og elektriske gitarer, treblåseinstrumenter, messinginstrumenter, strengeinstrumenter og høyttaleranlegger. Vi er stolte av å kunne tilby disse til kundene våre, sammen med hundrevis av andre kjente merkevarer. Vi arbeider tett sammen med våre nøye utvalgte produsenter, og sikter på å produsere pålitelige, stor-lød instrumenter til en pris som er tilgjengelig for alle. Vårt musikalske utstyr er laget til de samme høye standardene som du forventer fra andre høyt ansett merker - dette er støttet av vår standard 14 dagers pengene tilbake-garanti.

Alle Gear4musics produkter er produsert etisk og ansvarlig, for å møte forventningene til en omtenksom verden.