JHS pedaler matboks 500 serien Superbolt outboard forvrengning

kr 3 752 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 24 November 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 68118

  • Alle Analog med ingen emulering for ren stasjonen Tone.
  • På EQ knott for Fininnstilling tonen.
  • Enkel Design for enkel bruk.
  • Kan spille gitar, vokal, trommer og mer.
  • Praktisk 500-serien Design for stor opptak

JHS pedaler matboks 500 serien Superbolt outboard forvrengning

- detaljer

JHS pedaler Superbolt 500 matboks er en no-nonsense forvrengning forberedt på å kjøre gitar, vokal, keyboard og mer. 500 modulen har vært uten en dedikert overdrive enhet til Superbolt, så det gir resultater som ingen andre produkt. Superbolt 500 har ingen emulering og alle analoge, så ingenting kommer i veien for drevet tonen. Minimalistisk design og rå energi i tone gjør Scenario Superbolt 500 et uunnværlig verktøy for alle innspillingen musikere som krever pålitelig forvrengning.

Produktreferanse: 68118

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Matboks serien

500 serien utstyr er ideell for studioer og innspillinger som finner sted i et kompakt miljø. JHS har gitt ut noen av sine mest populære, viktig pedaler tilgjengelig på en matboks format. Dette gir mer omfattende detaljert versjoner av hver pedal frigis, gjør det enklere å overføre lyden du har i tankene å lyden registrert. Matboks serien kan brukes for gitar, vokal, trommer og mer for å oppnå en lyd som virkelig tilhører deg.

Verden anerkjente Boutique pedaler

JHS pedalene har utviklet seg fra en én mann, soverom operasjon, en verden anerkjente boutique effekter pedal selkabinettet. Alle Scenario pedalene har et enkelt design, med hånd-kablet komponenter. Josh Scott, grunnleggeren av Scenario pedaler, begynte ved å endre pedaler han hadde sin personlige ombord, års touring og økt arbeid førte Josh å forstå nøyaktig hva det er at spillere vil fra deres pedaler som betydde bygge dem fra grunnen opp å oppnå perfeksjon.

Hånd bygget til perfeksjon

JHS pedalene er hånd-bygget i Kansas City USA, selkabinettet har en kjerne verdi som Scenario byggherrer aldri vil bli erstattet av roboter. Hver boutique Scenario pedal er laget og testet av en dyktige pedal byggmester til å sikre at hvert Scenario pedal er laget til perfeksjon.

Spesifikasjoner

  • Pedal Type: Forvrengning
  • Kontroller: Master, kjøre, EQ
  • Signalet typer: Sant omkjøringsvei, Analog
  • 1/4 & rsquo; & rsquo; Innganger: 1
  • Mikrofoninnganger: 1