Keeley Super Mod arbeidsstasjon Pedal

 • Video 1
kr 3 311 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 15 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 71447

 • 16 forskjellige og unike effekter.
 • 10 Control knotter å forme lyden.
 • Trykk Tempo og uttrykk Pedal innganger.
 • 2 mod velgere miks og Match effekter.
 • Inneholder mange av Keeleys fineste effekter

Keeley Super Mod arbeidsstasjon Pedal

- detaljer
Keeley Super Mod arbeidsstasjon pedalen tilbyr mange av Keeleys fineste effekter i kompakte og holdbar. Velge mellom 16 ulike modulasjoner, forsinkelser og reverb effekter med to separate banker, slik at du kan bruke to forskjellige effekter for å skape en nesten endeløs lydbilde av toner. Med innganger for Trykk tempo og en uttrykk pedal har arbeidsstasjonen også tre andre kontroller å forme effekten som passer din spiller. Effekter spenner fra Tremelo, filtere, phaser, ADT og en roterende CAB simulering, til delay's, reverb's, en kor og en flanger, Super Mod arbeidsstasjonen gir deg masse effekter spille.

Produktreferanse: 71447

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Super Mod arbeidsstasjonen

Super Mod arbeidsstasjonen bringer sammen noen av Keeley & rsquo; s fineste modulasjon, tid basert, og reverb effekter som de har å tilby. Med to forskjellige banker som huset 8 effekter, kan arbeidsstasjonen du kombinere to effekter for å skape en nesten endeløs lydbilde av toner. Med en harmonisk tremolo inspirert av vintage brun overfor forsterkere, og en ADT effekten & rsquo; s også omtalt på Keeley & rsquo; s 30ms dobbel Tracker pedal, Super Mod pedalen tilbyr utrolige effekter i en kompakt og robust design.

16 utrolig modulering effekter

Keeley har designet arbeidsstasjonen med 16 forskjellige effekter, fra tremolo & rsquo s, filtre, phaser & rsquo; s, flanger & rsquo; s, delay& rsquo; s, og reverb& rsquo; s. Funksjonene pedal tre separate kontroller for forming valgte effekt, med rate, dybde, og morf påvirker ulike parametere avhengig av hvilken effekt er valgt. 16 effektene er filtrert i to forskjellige banker, med den første banken tilbyr Tremelo, harmonisk tremolo, filtrere, phaser, ADT, roterende, digitale delay, og analog delay. Andre banken tilbyr en harmonisk tremolo, phaser, chorus/vibrato, flanger, rotary, digitale delay, hall reverb, og en plate reverb.

Tapp Tempo og uttrykk Pedal

Med to forskjellige mod velgere huser et utvalg av ulike effekter, Keeley har gitt arbeidsstasjon innganger for et trykk tempo og en uttrykk pedal, tilbyr enda control til effekten. Tempoet eksterne trykk kan brukes til control frekvensen av effektene i første banken, mens uttrykk pedalen brukes til control frekvensen av effektene i andre banken.

Spesifikasjoner

 • Kontroller:
  • Mod Velg 1
  • Mod Velg 2
  • 2 x nivå
  • 2 x hastighet
  • 2 x dybde
  • 2 x Morph
  • Mod 1 fotbryteren
  • Mod 2 fotbryteren
  • Trykk på fotbryteren

 • Innganger: Mono Instrument, trykk Tempo, uttrykk Pedal
 • Utdata: Mono/Stereo
 • Krav til strømforsyning: 9vDC sentrum negativ, 170mA +
Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.