Knoxville Deluxe 12 strengers gitar fra Gear4music

 • Video 1
 • Video 2
kr 1 111 Utsalgspris kr 1 667 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 4 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 4 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 4 års garanti: kr 100
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

4 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 4 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 4 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Knoxville Deluxe 12 strengers gitar fra Gear4music
 • Klassisk stil elektrisk gitar med naturlig finish og ask kropp
 • Vintage toner & lyder
 • Svært spillbar lønnehals og gripebrett
 • Gjenopprett klassiske 12-strengers gitarlyder

Knoxville Deluxe 12 strengers gitar fra Gear4music

- detaljer

Knoxville Deluxe 12 elektrisk gitar fra Gear4music har en unik vintage klingende tone og stil. Denne gitaren er inspirert av en klassisk design, og tilbyr profesjonelle funksjoner og høykvalitets tremateriale til en rimelig pris. Fra en 60's rockelyd til et country twang, kan du opprette en rekke klassiske lyder fra dette allsidige instrumentet.

Produktreferanse: 44588

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Allsidighet og spillbarhet

Knoxville elektrisk gitar fra Gear4music tar dens inspirasjon fra en klassisk amerikansk country gitar, bruker samme tonewoods og pickup type og plassering, men omformer kroppsfiguren for å legge til en moderne vri og gir en utrolig behagelig spillopplevelse. Med en dyp øvre cutaway, kan spilleren nå alle fretmed letthet, som forbedrer allsidigheten og spillbarheten til denne klassiske gitaren. Høykvalitets lønnehals er også prydet med klassiske Gear4music headstock, som gir den sin plass blant våre andre rimelige gitarer.

God kvalitet tonetre og komponenter

Knoxville elektrisk gitar fra Gear4music er laget av høykvalitets tonetre som sikrer flott lyd og sustain. Med en klassisk solid ask kropp og en bolt-festet lønnehals, du er sikker på å få den klassiske lyden og sustainen som er forbundet med denne stilen på gitar. Med to single coil pickups av god kvalitet, plassert i den klassiske plasseringen, vil denne gitaren kabinette en rekke klassiske lyder, det være seg Rock, Country Indie eller noe i mellom. Ferdig med god kvalitet krom hardware, tilbyr denne gitaren fantastisk verdi for pengene.

Klassisk 12-streng Jangle

Med en tilpasset designet bro, stol og headstock har Knoxville Deluxe 12-strenger har 12 ergonomiske plasserte strenger, som gjør det enkelt og behagelig å spille. En resonant kropp av ask og klassiske pickup-kombinasjoner gir Knoxville Deluxe en særegen, klassisk 12-strengs lyd, perfekt for de som ønsker en jangle lyd uten å bli blakk.

Funksjoner/spesifikasjoner:

Kropp:

 • Kroppen: Solid aske
 • Plekterbrett: Svart
 • Farge: Naturlig Ask

Hals:

 • Hals: Lønn
 • Skala: 648 mm / 22 frets
 • Halsfeste: Bolt-on
 • Gripebrett: Lønn

Pickups & Hardware:

 • Maskin hoder: Chrome støpt
 • Pickups: 1 x singel coil 1 x T-stil
 • Kontroller: 1 x volum, 1 x Tone
 • Bro: 12-strengs Custom
 • Pickup velgeren: 3-veis

Gear4music - en revolusjon i konkurransedyktig priset, høy kvalitet og utstyr.

Gear4music har slått seg sammen med noen av de beste produsentene fra hele verden til å utvikle vår egen Line av musikkutstyr. Vårt mål er å tilby et bredt utvalg av høy kvalitet, fornuftig priset musikkinstrumenter.

Ved hjelp av vår mange års kollektiv erfaring har vi utviklet en rekke instrumenter og utstyr inkludert trommesett, akustiske og elektriske gitarer, treblåseinstrumenter, messing, strengeinstrumenter og høyttaleranlegger. Vi er stolte av å kunne tilby disse til våre kunder sammen med hundrevis av andre kjente merkevarer. Arbeide tett med nøye utvalgte produsenter, forsøke vi å produsere pålitelige, flott lyd instrumenter til en pris som er tilgjengelig for alle. Våre musikkutstyr er gjort til de samme strenge standardene som du forventer fra andre høyt ansett merker - dette er støttet opp av våre standard 14 dagers pengene tilbake-garanti.

Alle Gear4musics produkter er produsert etisk og ansvarlig, for å møte forventningene til en omtenksom verden.